Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Problemy w sieci Plus

11412
#wojtek11 nieaktywny
25 października 2013r. o 19:44
dlaczego od 3 tygodni mając zasięg w plusie nie można sie połączyć bo wyskakuje komunikat sieć zajęta jest to nie do zniesienia czy wie ktoś coś na ten temat?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kotek niezalogowany
25 października 2013r. o 20:16
Odkąd pewien Pan przejął Plusa to ograniczył moc nadajników o połowę , dlatego uciekam z Plusa w możliwie najszybszym terminie ...................koniec .
~ niezalogowany
25 października 2013r. o 21:32
Dzwoniłem do plusa, problem znany im jest i nad nim praują. Tylko to było ze 3 tygodnie temu
~AMIE niezalogowany
25 października 2013r. o 23:43
Kiedy poszłam do Plusa zgłosić problem...to stwierdzili, że nie mieli podobnych zgłoszen, a kiedy powiedziałam , że w takim razie ja zgłaszam to po pewnym zastanowieniu pan z Plusa poinformował mnie, że...siec jest modernizowana.A jaka jest prawda? Podpisujemy umowy na lata, a potem mają nas...głęboko ! !!
~AMIE niezalogowany
25 października 2013r. o 23:43
Kiedy poszłam do Plusa zgłosić problem...to stwierdzili, że nie mieli podobnych zgłoszen, a kiedy powiedziałam , że w takim razie ja zgłaszam to po pewnym zastanowieniu pan z Plusa poinformował mnie, że...siec jest modernizowana.A jaka jest prawda? Podpisujemy umowy na lata, a potem mają nas...głęboko ! !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo