#goralesko nieaktywny 29 października 2013r. o 19:20
:)
Dopisane 29.10.2013r. o godz. 19:20:
Sprzedam Opla Astre z 1997 roku. Auto jest z usterką , nie naprawiam gdyż mam nowe auto. Chodzi o brak mocy przy ruszaniu, potem gdy auto jest rozpędzone to usterka zanika. Możliwe ze trzeba wymienić filtr albo zdjąć katalizator ?? Nie jest pewne jaka jest przyczyna , trzeba by auto zawieść do mechanika. Koszt naprawy to okolo 100zl. Jak wspomniałem mam już nowe auto wiec nie zależy mi na naprawie starego.
Jak ktoś jest chętny to proszę dzwonić pod numer
tel podany obok. Cena okazyjna
nie jest ostateczna i jest do negocjacji!
tel 889 877 644[img=1383070838_b9nsoqv.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.