~Człek niezalogowany 30 października 2013r. o 23:08
Ilu ludziom, tylko dlatego, że są przeciwnikami politycznymi zrobili złego w życiu różni bolesławieccy redaktorzy, redaktorki ?! Wiem jedno, ci, co są uczciwi wobec drugiego człowieka i nie ulegają sile nacisku władzy rządzącej, aby za wszelką cenę utrzymać się na stanowisku - sprawiedliwy Bóg daje im zdrowie. Ci, którzy uchybili, a nawet powiem wyrządzili wielką krzywdę niewinnym ludziom-zapłatę także otrzymują. Sięga to zarówno biednych jak i bogatych. Trzeba zauważyć, że złym ludziom także źle dzieje się w życiu prywatnym. Zawsze trzeba być dla drugiego przede wszystkim CZŁOWIEKIEM... w dorym słowa tego znaczeniu.
"...Dużo wylano jadu i pomyj na tego człowieka..." nie chce wylewać kolejnych bo leżącego się nie kopie ale taki kryształowy na jakiego się go tu kreuje to on niestety nie jest- w wielu miejscach pozostawiał po sobie spaloną ziemie
~Jarek niezalogowany 31 października 2013r. o 15:31
"...Dużo wylano jadu i pomyj na tego człowieka..." nie chce wylewać kolejnych bo leżącego się nie kopie ale taki kryształowy na jakiego się go tu kreuje to on niestety nie jest- w wielu miejscach pozostawiał po sobie spaloną ziemie.
Tacy właśnie jesteśmy,może lepiej byłoby przemilczeć!
Zastanówmy się bardziej nad swoim przyszłym losem!
Panie Andrzeju spokoju i zdrowia.
No niestety życie jest mściwe obsmarowywał pan rożnych ludzi na zlecenie pani która niedawno zmarła i pana tez pokarało nie jest tak jak wszyscy tu robią z tego pana ideał bo się rozchorował potraktujmy to jak nauczkę ze niewolno obsmarowywać innych niewinnych ludzi bo to się może zemścić a życie potrafi to zrobić jakoś pan nie przypomina na tym zdjęciu tego aroganckiego człowieka z którym rozmawiałam przed kilku laty żeby wycofał pan te kłamstwa.Teraz ja mam satysfakcje ze kara dotyka wszystkich.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.