~Rencista, niepełnosprawny niezalogowany 20 grudnia 2013r. o 18:58
Jakie to świąteczne ..., ja co nieco już pomogłem, nie pytam co byłoby, gdyby ..., rodzina też wymaga wsparcia. Myślę, ze decyzja jest wtedy w rękach męża Pani Agnieszki. Jak zdążyłem się zapoznać z tym, jak walczą o siebie, to może być Pani spokojna. Zdrowia życzę.
Zmoderowano 20.12.2013 godz.22:14 - powód: konsekwencja usunięcia cytowanego posta (moderator)
To chore co ty wypisujesz... Myslisz ze ta rodzina nie poniosla juz wydatkow? A nawet gdyby to chyba wszyscy sie zgodzą ze te pieniądze rodzinie sie przydadzą. Walczyc trzeba do konca!
(...)
No raczej nie czas o tym myśleć skupmy się nad powrotem Agnieszki do zdrowia,w chwili obecnej najważniejsze aby się udało to co jest zamierzone :)
Zmoderowano 20.12.2013 godz.22:15 - powód: konsekwencja usunięcia cytowanego posta (moderator)
Lada chwila święta. Pewnie u większości pięknie przystrojona choinka już stoi, ale jeśli ktoś dopiero planuje wybrać się po choinkę to zapraszam... na aukcje prowadzone na rzecz Agi. Właśnie wystawiłam po dwie sztuki z gatunków jodła kaukaska oraz świerk srebrny. Oba gatunki w donicach. Wysokość drzewek w przedziale od 80 do 120 cm, do wyboru. Odbiór osobisty na terenie Bolesławca. Oferta Kup teraz ze względu na brak czasu na licytacje. Zapraszam tutaj:
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.