Motywacja napisał(a): Ty jesteś psychiczny, dodatkowo jeszcze niedouczony? Jaja sobie robisz? Teraz poważniepytam. Osoba zamieszczająca ogłoszenie i ty, znacie się, więc o co wwam chodzi? Problemu szukacie?
piszesz do mnie ?jesli tak to mylisz się ,osoba zamieszczająca ogłoszenie i ja nie znamy się,wyrażam jedynie swoją opinię i uważam ze w tej kwestii mam sporo racji wiec nie pisz do mnie tym tonem,nie wiem ile masz lat i za kogo sie uważasz ale czy masz 15 czy 60 nie zwalnia cie to z obowiązku poszanowania drugiego człowieka,ja nikogo nie obraziłem nie wyzwałem a mnie juz w tym poście ktos drugi raz.Podejrzewam ze Ty i osoba zamieszczająca sie znacie bo piszecie na podobnym poziomie.Problemu nie szukam chyba ze ty nim jestes i sie napatoczyłes to witam :] I powtarzam nie tym tonem bo prawda jest taka a nie inna a że w oczy kole to juz nie moj problem.Kończe dyskusję.
Dopisane 21.11.2013r. o godz. 20:53:
oczywiscie bład w tekscie powinno byc:,,osoba zamieszczajaca ogłoszenie i ja nie znamy sie,,-wyjasniam bo nie wiem czy zrozumiesz :]