Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stodoła – miejsce nie tylko na wesele
29
Bernard
27 listopada 2013r. o 16:29
gover napisał(a):
Bernard napisał(a): Na szczęście coraz więcej par patrzy na funkcjonalność sal, obsługę itd a nie na pozory. Naprawdę są zaje... fajne weseliska w domach ludowych i niekoniecznie zajefajne w pałacach i zamkach.

Trudno nie zgodzic sie z Twoja wypowiedzia. Jednak bialy kolor(sterylna biel) kojarzy sie bardzo z sala operacyjna i jej biela.Osobiscie nie czuje sie dobrze w takich bialych scianach, gdzie tylko "widze biel".

Tak tylko biel daje duże możliwości przystrojenia sali. W buro - ciemno - pomarańczowych salach niestety żaden wystrój czasem nie pomaga.

Przyznaję jednak, że mam spaczony pogląd, bo dla mnie jako fotografa białe ściany i sufit w sali to ogromne ułatwienie w pracy na weselu : ))
(z góry uprzedzając ewentualne komentarze: oczywiście, że komfort pracy fotografa czy kamerzysty na weselu nie powinien być dla pary młodej kryterium doboru obiektu : )

bobrzanie.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9984
#gover nieaktywny
27 listopada 2013r. o 16:36
Bernard napisał(a): W buro - ciemno - pomarańczowych salach niestety żaden wystrój czasem nie pomaga.

Paleta barw jest bardziej bogata.
Sadze, ze "spaczony" poglad, poniewaz bardzo subiektywny, mamy wszyscy wypowiadajacy sie w tej kwestii.
~ niezalogowany
27 listopada 2013r. o 17:43
Szkoda,że nie ma zdjęć z wnętrza.Mnie ta nazwa się podoba Stodoła,a cóż w tej nazwie takiego niedorzecznego,nazwa jak każda inna.Na ogół marudzą i krytykują ci co są bardzo zazdrośni lub ci co mają o sobie wysokie mniemanie,a w rzeczywistości nic sobą nie reprezentują.
~ niezalogowany
27 listopada 2013r. o 17:52
Zdjęcia są w linku : )
~ niezalogowany
27 listopada 2013r. o 17:54
~ napisał(a): Szkoda,że nie ma zdjęć z wnętrza.Mnie ta nazwa się podoba Stodoła,a cóż w tej nazwie takiego niedorzecznego,nazwa jak każda inna.Na ogół marudzą i krytykują ci co są bardzo zazdrośni lub ci co mają o sobie wysokie mniemanie,a w rzeczywistości nic sobą nie reprezentują.

Nic nie jest niedorzeczne w tej nazwie.Patrzysz i wiesz, że to STODOŁA. :)
Równie dobrze mógłby się nazywać OBORA bo na ogól ludzie zachowują się, nie tylko na imprezach, jak świnie! :)
~ niezalogowany
27 listopada 2013r. o 17:59
~ napisał(a):
~ napisał(a): Szkoda,że nie ma zdjęć z wnętrza.Mnie ta nazwa się podoba Stodoła,a cóż w tej nazwie takiego niedorzecznego,nazwa jak każda inna.Na ogół marudzą i krytykują ci co są bardzo zazdrośni lub ci co mają o sobie wysokie mniemanie,a w rzeczywistości nic sobą nie reprezentują.

Nic nie jest niedorzeczne w tej nazwie.Patrzysz i wiesz, że to STODOŁA. :)
Równie dobrze mógłby się nazywać OBORA bo na ogól ludzie zachowują się, nie tylko na imprezach, jak świnie! :)
W obora jest dla krów,znawco tematu.
~mir.ko niezalogowany
27 listopada 2013r. o 21:01
piekny obiekt, mam nadzieje ze z 0.7 zawitam na balety albo na grilla
~ niezalogowany
27 listopada 2013r. o 21:05
~mir.ko napisał(a): piekny obiekt, mam nadzieje ze z 0.7 zawitam na balety albo na grilla

I jak wrócisz pijaku?? :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza