~ napisał(a): Podobno jak jednego wyciągali to wypadło mu piwo "Bartek" i powiedział do strażaka - "ale o so chodzi?"
~A.J. napisał(a): Ja tez nie jestem przeciwna jazdy po pijanemu, ale nie obrazam innych bo wiem ze swietych na tym swiecie nie ma. Latwo sie wymadrzac, puki podobny wypadek nie zdarzy sie we wlasnej rodzinie, wtedy sie mowi "Glupio zrobil, ale wazne, ze zyje".
hemi napisał(a):~A.J. napisał(a): Ja tez nie jestem przeciwna jazdy po pijanemu, ale nie obrazam innych bo wiem ze swietych na tym swiecie nie ma. Latwo sie wymadrzac, puki podobny wypadek nie zdarzy sie we wlasnej rodzinie, wtedy sie mowi "Glupio zrobil, ale wazne, ze zyje".
Nie jestes przeciwna jeździe po pijanemu ?? !!
A może lierówka,tak czy siak ,z dalszej wypowiedzi wynika iż to ktoś z rodziny,usprawiedliwiasz takiego kierowcę...
Nie ważne czy ktoś jest kierowca zawodowym,czy nie,czy ma kogos na utrzymaniu ,czy nie,czy to ktoś z rodziny,czy nie.
kogo obchodzą twoje wypociny hemi ??? to jest wplny kraj i jak przedmowca tak uważa to jego wola !!!
widziałem w ogole jak jeździsz po ulicach miasta i powiem ci ze przydała by ci się szkola nauki jazdy
i powiedz nam dla czego taki samochodowiec jak ty, nosi sukienki ?:D
POD WPŁYWEM SIE NIE WSIADA I TYLE !!