POlecam przejrzeć inne zdjęcia tego osobnika, albo w sumie nie POlecam.
Dopisane 02.12.2013r. o godz. 15:50:
A napiszę, najwyżej jakaś tylda będzie mnie sądem straszyć :D.
Jako, że grono znajomych bardzo dobrze wie, jaki mam stosunek do p. niePOradnego, swojego czasu byłem bombardowany jego zdjęciami, na miłe dzień dobry i równie przyjemne dobranoc. Zdjęcia oczywiście udostępniane na jakiejś stronie przez radnego.
I kiedyś po otwarciu pliku moim oczom ukazał się arkadius wraz ze swoimi kolegami niePOradnymi w strojach sportowych. Zdjęcie prawdopodobnie wykonane podczas jakiegoś meczu, możliwe, że finansowanego przez każdego z nas, nie wiem(domniemam).
I nawet w stroju sportowym, ustawiając się do zdjęcia, pan młody, ambitny ułożył ręce w charakterystyczny dla siebie sposób. Socjotechnika dla ubogich :D To już chyba nawyk, ciekaw jestem czy chadzając po mieście również próbuje oddziaływać w ten sposób na potencjalnych wyborców.
Koniec, dziękuję, dobranoc.
POCHWALI SIĘ PAN SWOIMI OSIĄGNIĘCIAMI W KOŃCU CZY NIE??
Niech Pan napisze co oprócz tego co Pan zrobił w Radzie (a w zasadzie NIE ZROBIŁ) zrobiłbym Pan też w życiu prywatnym? Co Pan osiągnął? Czy mieszka Pan na utrzymaniu rodziców? Czy boryka się Pan z problemami życia codziennego?
CZY KIEDYKOLWIEK MIAŁ PAN DO CZYNIENIA Z PROBLEMAMI KTÓRE MA WIĘKSZOŚĆ SPOŁECZEŃSTWA KTÓRE CHCE PAN REPREZENTOWAĆ??
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.