Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Polska droga do zniewolenia"
~coś dla Pannyzdzieckiem niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 14:34
pewnie pójdzie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
10 grudnia 2013r. o 15:52
Od teorii spiskowych ważniejsze jest to, że to prawdziwy konserwatywny liberał, innymi słowy - prawdziwa prawica. W przeciwieńtwie do katolewicy PiS i złodziejsko-etatystycznej PO.

<i>
~ja niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 16:33
(...)

Zmoderowano 10.12.2013 godz.19:39 - powód: spam (moderator)
211
skorn
10 grudnia 2013r. o 16:51
Jaki macie problem z tytułem?

<i>
~Zorientowany. niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 16:58
~ja napisał(a): sam tytuł ukazuje (...)

Ten tytuł to tył książki Stanisława Michalkiewicza. Poniżej tak on się reklamuje na swojej stronie, czy według Ciebie nie jest bezstronny.
14 grudnia

Spotkanie ze Stanisławem Michalkiewiczem w Bolesławcu

godzina 16:00, Bolesławiecki Ośrodek Kultury

pl. Marszałka Józefa Piłsudskiego 1

Temat spotkania: „Polska droga do zniewolenia”

Zmoderowano 10.12.2013 godz.19:43 - powód: konsekwencja usunięcia cytowanego posta (moderator)
~Czytający niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 17:03
Jak nie ,,lewak" i myślący inaczej...
To musi być,,zwolennik teorii spiskowych"... :P
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 grudnia 2013r. o 18:15
Pragnę Was poinformować Drodzy Państwo, że Stanisław Michalkiewicz napisał konstytucję po nowemu , zawarł ją na ( o ile mnie pamięć nie myli ) 29 stronach maszynopisu ( sic! ... prostota i prawda, nie Prawo i Sprawiedliwość ) , i chociaż jestem lewicowcem z natury , to ukłony składam intelektowi wyższemu od mego. Serdecznie zapraszam , warto słuchać mądrych ludzi. Zaś jeśli chodzi o teorie spiskowe ... no cóż , jeszcze się zdziwicie , kiedy oliwa zacznie wypływać :) Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 18:52
Spieszę donieść, że lewactwo wiele razy pomawiało Stanisława Michalkiewicza, prof. Jerzego Roberta Nowaka i samo RM z Dyrektorem Rydzykiem na czele o antysemityzm. Wysyłano regularnie wnioski i donosy do prokuratury. Ta każdorazowo wdrażała śledztwo, ale ani nawet 1 raz nie zapadł wyrok skazujący - wszystko to bezpodstawne oszczerstwa wrogów PRAWDY
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.