Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Polska droga do zniewolenia"
~ niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 23:09
A odmówili ci chociaż raz, łgarzu? ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
10 grudnia 2013r. o 23:14
Lewicowców nikt nie zaprasza, bo nie mają nic ciekawego ani mądrego do powiedzenia.

<i>
~po bimber jade niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 23:33
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 grudnia 2013r. o 5:36
~norm napisał(a):
Po pierwsze - wiem że jak każda panna z dzieckiem masz w życiu przerąbane ale naucz się chociaż czytać ze zrozumieniem. G... mnie obchodzi czy ten facet jest poważny czy nie, nic na ten temat nie pisałem.
Po drugie "kolegów" dobieram sobie sam.
Po trzecie - dlatego jestem anonimem żebym nie łączyły mnie z tobą żadne kanały.

I dobrze , ignoranci wszystkich krajów łączcie się :) To macie tutaj coś o demokracji :

:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~język niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 14:05
~ napisał(a): Spieszę donieść, że lewactwo wiele razy pomawiało Stanisława Michalkiewicza, prof. Jerzego Roberta Nowaka i samo RM z Dyrektorem Rydzykiem na czele o antysemityzm. Wysyłano regularnie wnioski i donosy do prokuratury. Ta każdorazowo wdrażała śledztwo, ale ani nawet 1 raz nie zapadł wyrok skazujący - wszystko to bezpodstawne oszczerstwa wrogów PRAWDY

W Biblii nie ma określenia "wróg prawdy". Prawda nie potrzebuje wroga, sama wypływa jak oliwa na wierzch.
~precz z napoleonem niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 19:32
Szukam w Polsce tej lewicy i się doszukać nie mogę, a szkoda ,sami prawo skrętni krzyczący to My jesteśmy prawdziwa prawica a inni to lewaki ,w odpowiedzi na absurdalność w dzisiejszych czasach określeń i nicków precz z komuną ,występuje pod nickiem precz z napoleonem
~~567 niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 20:47
~~567 niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 20:50
tak przy okazji, prosze jakiegos czlowieka o pogladach lewicowych, by mi wyjasnil dlaczego ma takie poglady, tak jak 7-latkowi :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza