Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Polska droga do zniewolenia"
~współorganizator niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 18:59
Trzeba tu sprostować, że organizatorami są Klub Gazety Polskiej, Prawo i Sprawiedliwość (tak, Skorn :), Stowarzyszenie Rodzina Polska i NSZZ Solidarność Powiatu Bolesławieckiego. Wszystkie te Organizacje uznają za istotne motto KG Polskiej "Jedynie prawda jest ciekawa" (słowa Józefa Mackiewicza)!
Na spotkaniu będzie można nabyć książki Michalkiewicza z dedykacją Autora
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 22:16
~współorganizator napisał(a): Trzeba tu sprostować, że organizatorami są Klub Gazety Polskiej, Prawo i Sprawiedliwość (tak, Skorn :), Stowarzyszenie Rodzina Polska i NSZZ Solidarność Powiatu Bolesławieckiego. Wszystkie te Organizacje uznają za istotne motto KG Polskiej "Jedynie prawda jest ciekawa" (słowa Józefa Mackiewicza)!
Na spotkaniu będzie można nabyć książki Michalkiewicza z dedykacją Autora

Ile organizatorzy płacą za wynajęcie sali w BOKu ?
~norm niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 22:22
Dla mnie to facet niewiarygodny, nie podzielam jego poglądów i nie wybieram się na żadne spotkania z nim a już na pewno nie mam zamiaru czytać jego "twórczości".
10114
#alter nieaktywny
10 grudnia 2013r. o 22:42
~ napisał(a):

ciągle się pojawia to głupkowate pytanie :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 grudnia 2013r. o 22:48
~norm napisał(a): Dla mnie to facet niewiarygodny, nie podzielam jego poglądów i nie wybieram się na żadne spotkania z nim a już na pewno nie mam zamiaru czytać jego "twórczości".

A który facet według Ciebie jest poważny Znormowany Kolego ?. Widzisz, gdybyś miał odwagę cywilną, powyższe pytanie przesłał bym Ci prywatnym kanałem, ale anonim jesteś. Opluwanie i trolowanie to widać Twoja pasja. Nie czytaj , bardzo Cię proszę , to mogłoby Ci zaszkodzić , żyłka Ci pęknie , albo cuś.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 22:52
~ napisał(a):

Stawki BOK nie są tajne - Ty też możesz wynająć sobie salę i zaprosić Palikota, albo Millera.
Problem w tym, że na nich nikt nie przyjdzie ;)
~ niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 22:55
~norm napisał(a): Dla mnie to facet niewiarygodny, nie podzielam jego poglądów i nie wybieram się na żadne spotkania z nim a już na pewno nie mam zamiaru czytać jego "twórczości".

Jak można nie zgadzać się z facetem, którego poglądów się nie zna? ;)
A z którymi to jego poglądami się nie zgadzasz i dlaczego?!
Kolejna ofiara tvnowego prania mózgu :]
~Danny niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 22:59
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Stawki BOK nie są tajne - Ty też możesz wynająć sobie salę i zaprosić Palikota, albo Millera.
Problem w tym, że na nich nikt nie przyjdzie ;)

Problem w tym, że jak ktoś chce ich zaprosić to nagle sala w BOK jest zajęta :) Dlatego z politykami nieprawicowymi spotkania są organizowane w innych miejscach. Masz przykład wolnej Polski i równości rozumianej po prawicowemu radiomaryjnemu prezydentu i jego dworu komitetu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.