Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Polska droga do zniewolenia"
10114
#alter nieaktywny
13 grudnia 2013r. o 21:26
~ napisał(a):
alter napisał(a):

Bufon, który nie potrafi przyznać się do błędu! :>

Lubię być bufonem :)

Dopisane 13.12.2013r. o godz. 21:17:

lepiej być bufonem niż prostakiem :)

Dopisane 13.12.2013r. o godz. 21:21:

virgo napisał(a): Ja Was , Panowie , chyba pogodzę ;) wrzucam linkę (jak nazywa Alter :D ) , i nie wiem, słowo , czy to rzeczywistość czy prowokacja ?? Posłuchajcie , oceńcie.Jestem ciekawa Waszego odbioru. Proszę o komentarze po wysłuchaniu , dziękuję.

hmm... czy to sugestia, aby brać wszystko w swoje ręce? że realia ludzi do tego zmuszają? :)

Dopisane 13.12.2013r. o godz. 21:26:

Tematem jest => ""Polska droga do zniewolenia"! Tylko niepokorni potrafią walczyć i zwyciężać ze zniewoleniem. Wśród poetów było takich bardzo wielu :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
13 grudnia 2013r. o 21:30
tak,tak ...
dowartościuj się :D
to twój sposób na podniesienie własnego ego?
zapewne jedyny...wyzwiska :D w twoim ubogim słowniku tylko ,,prostak,, widnieje?
daj popis elokwencji :D
prostak,prostak...to już stało się nudne a ty jako ,,yntelygent,, błyśnij ,zaskocz ,wręcz olśnij nas... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
13 grudnia 2013r. o 21:34
falco napisał(a): tak,tak ...
dowartościuj się :D
to twój sposób na podniesienie własnego ego?
zapewne jedyny...wyzwiska :D w twoim ubogim słowniku tylko ,,prostak,, widnieje?
daj popis elokwencji :D
prostak,prostak...to już stało się nudne a ty jako ,,yntelygent,, błyśnij ,zaskocz ,wręcz olśnij nas... :D

Dla mnie już zawsze będziesz prostakiem.

2900
#falco nieaktywny
13 grudnia 2013r. o 21:47
i wice wersja... :D
szkoda że polki przegrywają ale dobrze że ty tu jesteś...
zawsze to odrobina uśmiechu i nie przeszkadza mi to że uśmiech politowania... :D

Dopisane 13.12.2013r. o godz. 21:47:

dobranoc wszystkim ,,zniewolonym,,
śnijcie dalej o tej waszej ,,wolnej ,, Polsce :)
tylko przed zaśnięciem pomyślcie o tym czy czasem sami siebie nie zniewalacie... ;)
może wasze ,,drugie alter ego,, podpowie wam cokolwiek ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
13 grudnia 2013r. o 23:02
Daj falco spokoj !
Bo alter, dawniejsza - casablanca, zanow sie rozplacze i opusci to forum.

Tzn. zmieni nicka
10114
#alter nieaktywny
13 grudnia 2013r. o 23:12
~ napisał(a): Daj falco spokoj !
Bo alter, dawniejsza - casablanca, zanow sie rozplacze i opusci to forum.

Tzn. zmieni nicka

nick casablanca nawet bardziej mi się podoba, i nigdy się z tym nickiem nie kryłem :) może nawet do niego wrócę! A jak zechcę zmienię nicka jeszcze z dziesięć razy :) i to będzie tylko moja decyzja, a prostakom nic do tego. Opuszczę to forum, kiedy sam uznam to za stosowne.

~ niezalogowany
13 grudnia 2013r. o 23:19
A z ta szarfa wygladasz, jak dziedzic Pruski z "Misia".
I tak samo smiszny z Ciebie koles.
211
skorn
13 grudnia 2013r. o 23:28
falco napisał(a): a może to tylko ból że ktoś nie potrafi ,,robić za frajera,, ;)
szkoda ze z najbardziej zainteresowana ,,strona,, nie było okazji o tym porozmawiać... ;)

"Nie było okazji porozmawiać". O tym własnie mówię, twoje słowo jest g*wno warte.

Dopisane 13.12.2013r. o godz. 23:28:

alter napisał(a):
skorn napisał(a): Nie potrafią ich zastosować, bo więszkość społeczństwa w dalszym ciągu stanowią tacy jak ty - pozbawieni honoru potomkowie ubeków.

Oki, znalazłem. Sorry za nieporozumienie. Oczywiście z tym zdaniem nie mogę się zgodzić :)

Powinienem napisać - mentalni spadkobiercy ubeków, ludzie bez kręgosłupa moralnego.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza