alter napisał(a):Ale co on jakaś gwiazda ?? jakaś ważna postać ?? i jeszcze mu za to płacić a może jeszcze obiadek postawić ?? :D :* :|antykomercjalista napisał(a): Więc albo brak mobilizacji w młodych strukturach PO, albo filantropia na siłę, a wośp już w niedzielę ... :/
Motywacje działania Krzemińskiego są oczywiste. Wszystko po to, aby zaistnieć przed wyborami. PanM też nóżkami przebiera :D
rafi napisał(a): Ale co on jakaś gwiazda ?? jakaś ważna postać ?? i jeszcze mu za to płacić a może jeszcze obiadek postawić ?? :D :* :|
~Motywacja napisał(a): To kto chce obiad z Motywacją? Celebrytą nie jest, radnym również, za to swojego czasu, a nawet do dzisiaj znienawidzony przez wielu bolecnautów. Zastrzegam przekazanie pieniędzy na cele Caritas. Cena wywoławcza 20 zł
20 zł prrrrprprlrr po raz pierwszy, 20 zł prlrlrrlrprlrl po raz drugi... :D :D
~ napisał(a): IP: 83.8.112.**
Ktoś napisał: w wątku pod "Sesja XLIII" ktoś napisał:
Ktoś napisał:
Proszę się pochwalić co z Pana programu wyborczego z roku 2010 udało się panu wcielić w życie? Oczywiście oprócz szeroko rozumianego programu Platformy Obywatelskiej czyli ŻEBY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ.... Panu oczywiście...
Ktoś napisał:
POCHWALI SIĘ PAN SWOIMI OSIĄGNIĘCIAMI W KOŃCU CZY NIE
Czy jak na razie największym Pana osiągnięciem jest praca załatwiona przez partyjnych koleżków?
A może trzeba się zachować jak facet i powiedzieć: "słuchajcie, nic nie zrobiłem ale bardzo chcę znowu być radnym..."
alter napisał(a):Wybory się zbliżają to ktoś tu chce poparcie sobie budować a ja bym ani grosza na takie coś nie dał nie dość że w Polsce ludzie od pierwszego do pierwszego żyją to radny chce siebie sprzedawać i to przeginając normy ludzkie jeżeli chce juz tak bardzo pomóc to niech zorganizuje jakaś aukcje która będzie miała sens może jakieś pamiątki wartościowe ?? monety itp ale żeby kurcze siebie wystawiać na aukcje ?? i to jeszcze na obiad trza z radnym iść ?? to jest tak jak by zapłacić mu za ten obiad i go zaprosić ;/rafi napisał(a): Ale co on jakaś gwiazda ?? jakaś ważna postać ?? i jeszcze mu za to płacić a może jeszcze obiadek postawić ?? :D :* :|
Może to już "celebryta"? :P Co niektórym się po prostu w główkach przewraca :)