~Kaj napisał(a): Dzisiaj w SON dowiedziałem sie ze tylko osoby z I grupą mogą uczestniczyć w tym spotkaniu.Taką informacje przekazano z MOPS na ul Cichej .Ja mam II i zawsze chodziłem -teraz mi przykro .
~Kaj napisał(a): Dzisiaj w SON dowiedziałem sie ze tylko osoby z I grupą mogą uczestniczyć w tym spotkaniu.Taką informacje przekazano z MOPS na ul Cichej .Ja mam II i zawsze chodziłem -teraz mi przykro .
~Kaj napisał(a): Dzisiaj w SON dowiedziałem sie ze tylko osoby z I grupą mogą uczestniczyć w tym spotkaniu.Taką informacje przekazano z MOPS na ul Cichej .Ja mam II i zawsze chodziłem -teraz mi przykro .Nie przejmuj się,olej to pomyśl sobie że to ty im odmówiłeś poczuj się lepiej od tych wszystkich którzy cię nie chcą.
~ napisał(a):Akurat , zaproszony. Znam ludzi z I grupą i nikt ich nie zaprasza. Napisali, że można się zgłaszać, jeśli ktoś chce uczestniczyć.~Kaj napisał(a): Dzisiaj w SON dowiedziałem sie ze tylko osoby z I grupą mogą uczestniczyć w tym spotkaniu.Taką informacje przekazano z MOPS na ul Cichej .Ja mam II i zawsze chodziłem -teraz mi przykro .to jakieś nieporozumienie ja mam drugą grupę i zostałem zaproszony