~ napisał(a):~ napisał(a): A co to za bzdury i kłamstwa do Sądu piesze Relich że mieli jakieś wakacyjne przerwy przecież na stronie Gminy są protokoły z obrad Rady w tym czasie .
Teraz jako reprezentant rady zwala cała winę na rade. 15-stu radnych jak te dzieci w przedszkolu pozwalaja sobie na takie traktowanie.
Panie Filistyński jest pan radnym przewodniczacym komisji rewizyjnej. czas wyjaśnić sprawę burmistrz podwaza autorytet rady
~DoBrutusa napisał(a): Szanowny BRUTUSIE nie wiem co czujesz do Katy ale proszę nie kłam publicznie, osobiście sprawdziłem jakie ma wykształcenie .1 Wyższe Studia Zawodowe Zarządzania. 2 Magister Ekonomi w zakresie Finansów Samorządowych.3 Studia Podyplomowe w zakresie Zarządzania Transportem Osób i Towarów. PS. Relich też ma technikum Górnicze.A gdzie ty koleżko nie wiem kogo widzisz kłamstwo ?? jeżeli ktoś pisze wykształcenie lepsze to ja pytam cz to technikum budowlane.i nie oczerniaj mnie.zobaczymy przed wyborami to wykształcenie lepsze bo ty nie jesteś wiarygodny ponieważ nie rozróżniasz .pytań od kłamstw
~BRUTUS/ napisał(a):Właśnie się zapoznałem z tymi szkołami i ciebie anonimowy koleżko nie wiem kogo zapraszam do zapoznania się .~DoBrutusa napisał(a): Szanowny BRUTUSIE nie wiem co czujesz do Katy ale proszę nie kłam publicznie, osobiście sprawdziłem jakie ma wykształcenie .1 Wyższe Studia Zawodowe Zarządzania. 2 Magister Ekonomi w zakresie Finansów Samorządowych.3 Studia Podyplomowe w zakresie Zarządzania Transportem Osób i Towarów. PS. Relich też ma technikum Górnicze.A gdzie ty koleżko nie wiem kogo widzisz kłamstwo ?? jeżeli ktoś pisze wykształcenie lepsze to ja pytam cz to technikum budowlane.i nie oczerniaj mnie.zobaczymy przed wyborami to wykształcenie lepsze bo ty nie jesteś wiarygodny ponieważ nie rozróżniasz .pytań od kłamstw
~Edek napisał(a): Relich też jest po technikum i to słabej reputacji ,następnie skończył zaoczne studia ,takie fakultety i lepsze ma obecnie połowa młodzieży w Gminie i nie ma takiego mniemania o sobie. Kata na Burmistrza .