Wymuszenie pierwszeństwa ze strony kobiet... Jedna z nich w wyniku wypadku ma zmiażdżone kolano. W TBAI się pracuje 8 godzin na stojąco, więc zapewne prędko do pracy nie wróci, ale mimo wszystko życzę uczestnikom wypadku, a szczególnie tej w/w kobiecie szybkiego powrotu do zdrowia... :)
Moja żona była uczestnikiem tego wypadku!Byłem na miejscu 20-cia minut po zdarzeniu i mogę stwierdzić ,że akcja ratunkowa przebiegała sprawnie jednakże służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia'Niedopuszczalne jest by lekarz zlewał małżonka rannej kobiety nie chcąc poinformować go do którego szpitala ją zabierają-to jedno!!!Po drugie jak to możliwe w 21-rwszym wieku by osoba z obrażeniami po takim wypadku, ze złamanym mostkiem po utracie przytomności w wyniku zdarzenia do godziny 16-tej umieszczona była na wózku inwalidzkim w izbie przyjęć do szpitala!?Czy trzeba wykupić tzw.cegiełkę by mieć przydzielone normalne łóżko???Te kobiety ciężko pracują i płacą czy chcą czy nie na bardzo chorą służbę zdrowia-więc wydaje mi się ,że należy im się szacunek. Dziewczynom życzę od serca powrotu do zdrowia a panowie doktorowie niech zrozumieją że nie ludzie są dla szpitala lecz szpital dla ludzi!!!Pozdrawiam...
Moja żona była uczestnikiem tego wypadku!Byłem na miejscu 20-cia minut po zdarzeniu i mogę stwierdzić ,że akcja ratunkowa przebiegała sprawnie jednakże służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia'Niedopuszczalne jest by lekarz zlewał małżonka rannej kobiety nie chcąc poinformować go do którego szpitala ją zabierają-to jedno!!!Po drugie jak to możliwe w 21-rwszym wieku by osoba z obrażeniami po takim wypadku, ze złamanym mostkiem po utracie przytomności w wyniku zdarzenia do godziny 16-tej umieszczona była na wózku inwalidzkim w izbie przyjęć do szpitala!?Czy trzeba wykupić tzw.cegiełkę by mieć przydzielone normalne łóżko???Te kobiety ciężko pracują i płacą czy chcą czy nie na bardzo chorą służbę zdrowia-więc wydaje mi się ,że należy im się szacunek. Dziewczynom życzę od serca powrotu do zdrowia a panowie doktorowie niech zrozumieją że nie ludzie są dla szpitala lecz szpital dla ludzi!!!Pozdrawiam...
Cieszę się że jest ktoś kto podziela moje zdanie.
Dziękuje delegacji z tbai która złożyła poszkodowanym pracownikom wizytę w szpitalu.To podniosło dziewczyny na duchu!!!Jeszcze raz wielkie DZIĘKI.Pozdrawiam...
Życzę tym paniom szybkiego powrotu do zdrowia. Każdy z nas popełnia błędy. Nasza kochana służba zdrowia, powinni chociaż pozory stwarzać, ale niestety jest inaczej. Rodzina poszkodowanych się denerwuje i to jest normalne, lekarze natomiast zajmują się tym na co dzień i trochę inaczej do tego podchodzą. Są ludzie, którzy wykorzystują wypadki i niekiedy w szoku lub po prostu z charakteru panikują. Nie mówię akurat jak było w tym przypadku, tylko tak ogólnie. Jeżeli to była izba w Bolesławcu to pani która siedzi przed izbą, klasyfikuje gdzie i z jakim przypadkiem chorego wysłać, lub którego lekarza zawołać do zbadania pacjenta.
tu akurat chodzi o zgorzelec!Szpital któren miał być jak słyszałem wzorem dla pozostałych.Przepraszam ale może chodziło tylko o dotacje z UNII na rozbudowe która jak widziałem dzisiaj kwitnie jak złoto .Odnoszę wrażenie że pacjęci są tylko przynętą!!!Ja nie twierdzę że lekarze są źli-są fachowcami w swoim fachu tylko niech zaczną szanować pacjętów bo gdy ich zabraknie to za co wykończą swoje rozpoczęte budowy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.