~Paw napisał(a):~Papuga napisał(a):~ napisał(a): Jedyne wyjście to sprowadzić telewizję lub gazetę, Relich się boi mediów ,albo transparenty i na sesję Rady Miasta.
Do tego trzeba mieć jaja no i pokazać swoją twarz (bądź jej brak), a to zdaje się niewykonalne. Co innego anonimowe forum...
Wredna szmata musi swoje pięć groszy dołożyć ,zrób mu laskę anonimowo.
~Papuga napisał(a):~Paw napisał(a):~Papuga napisał(a):~ napisał(a): Jedyne wyjście to sprowadzić telewizję lub gazetę, Relich się boi mediów ,albo transparenty i na sesję Rady Miasta.
Do tego trzeba mieć jaja no i pokazać swoją twarz (bądź jej brak), a to zdaje się niewykonalne. Co innego anonimowe forum...
Wredna szmata musi swoje pięć groszy dołożyć ,zrób mu laskę anonimowo.
Oczywiście, że muszę :D I mam satysfakcję, jak się miotacie nieudacznicy :P A Relich, jak już pisałam wcześniej i dalej to potwierdzam, ani mnie ziębi, ani grzeje. Za to z was jest niezła beka :>
~ napisał(a): Relich musi odejść !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!Tak jest. A gminą powinni rządzić milicjanty, oni przecież zawsze stali po stronie obywatela.
~ napisał(a):~ napisał(a): Relich musi odejść !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!Tak jest. A gminą powinni rządzić milicjanty, oni przecież zawsze stali po stronie obywatela.
~ napisał(a):Prawie robi wielką różnice. Tutaj jest szansa na oryginalnego milicjanta. Taki kapitan Żbik.~ napisał(a):~ napisał(a): Relich musi odejść !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!Tak jest. A gminą powinni rządzić milicjanty, oni przecież zawsze stali po stronie obywatela.
Przecież Relich to syn milicjanta, to prawie tak jak milicjant tylko jeszcze bardziej wredny.
~ napisał(a):~ napisał(a):Prawie robi wielką różnice. Tutaj jest szansa na oryginalnego milicjanta. Taki kapitan Żbik.~ napisał(a):~ napisał(a): Relich musi odejść !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!Tak jest. A gminą powinni rządzić milicjanty, oni przecież zawsze stali po stronie obywatela.
Przecież Relich to syn milicjanta, to prawie tak jak milicjant tylko jeszcze bardziej wredny.