~Kalinowykardynalska Czeremcha napisał(a): Co do obsługi to nie polecam, Pani bodejże jest nowa, ale kupczym na to, potrafi się jedynie rozłączać jeżeli ktoś ma jakieś uwagi. Dowóz dzisiejszy 1.45h, a jest środa, oczywiście nowy kierowca. Gdyby nie kucharz to poszlibyście na dno razem z garami. Ps kierowca bardzo nieprzyjemny :)
~ napisał(a): Nie wspominając już o tym, że to wątpliwej jakości i świeżości jedzenie podają na obtłuczonej zastawie. Jak dla mnie żadna przyjemność spożywać posiłek przy brudnym stole z uszczerbionego talerza.
Poza tym, pomyślcie trochę. Jeżeli pozwalają żeby klient zasiadał przy utytłanym stole, to jaką muszą zachowywać higienę w miejscach, gdzie wzrok klienta nie sięga ... :>
Jak dla mnie miejsce porażka. Dziwne, że SANEPID tego jeszcze nie zamknął.
~Kalinowykardynalska Czeremcha napisał(a): Co do obsługi to nie polecam, Pani bodejże jest nowa, ale kupczym na to, potrafi się jedynie rozłączać jeżeli ktoś ma jakieś uwagi. Dowóz dzisiejszy 1.45h, a jest środa, oczywiście nowy kierowca. Gdyby nie kucharz to poszlibyście na dno razem z garami. Ps kierowca bardzo nieprzyjemny :)Zastosowana autokorekta
~~Rudożółta Psianka napisał(a):to prawda bylam tam z rodzinka i wstyd, stol musielismy wytrzec sobie sami a jedzenie paskudnie slone , mieso rwarde, nigdy wiecej. w Polsce podaje sie tez te potrawy mniej pikantne. nie bardzo mozna bylo to jesc, oby jak najmniej takich jadlodajni w BoleslawcuKtoś napisał: ~ napisał(a): Nie wspominając już o tym, że to wątpliwej jakości i świeżości jedzenie podają na obtłuczonej zastawie. Jak dla mnie żadna przyjemność spożywać posiłek przy brudnym stole z uszczerbionego talerza.
Poza tym, pomyślcie trochę. Jeżeli pozwalają żeby klient zasiadał przy utytłanym stole, to jaką muszą zachowywać higienę w miejscach, gdzie wzrok klienta nie sięga ... :>
Jak dla mnie miejsce porażka. Dziwne, że SANEPID tego jeszcze nie zamknął.