Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Solidaryzujemy się z Ukraińcami
~Anonim niezalogowany
21 lutego 2014r. o 17:33
Nikt nie "lubię to"?:>
To dobrze , że nikt nie lubi bzdur!:>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~piotrek niezalogowany
21 lutego 2014r. o 17:43
Euroentuzjaści i fantaści ukraińscy, zanim zaczniecie się wymądrzać o wolności dla narodu ukraińskiego i wznosić wielkie hasła zastanówcie się nad:
1. ukraina wstępuję do Unii - w Polsce wzrasta bezrobocie, bo ukraińcy będą pracować za grosze.
2. Wzrośnie znacząco odsetek przestępczości zorganizowanej (kradzieże, wymuszenia, porwania, prostytucja, handel narkotykami, ludzkimi organami, ludźmi i kradzieże samochodów).

Czynnik historyczny:

ukraińcy to trzeci po rosjanach i niemcach najbardziej bezwzględny naród względem Polaków - wymordowali od 100 000 do 200 000 polaków z wyjątkowym okrucieństwem.

Czynnik polityczny:

Niektóre prawicowe odłamy już upominają się o Przemyśl, bo to według nich ziemie ukraińskie.
W związku z ewentualnym dojściem do władzy opozycji ukraina traci rosyjskie wsparcie finansowe przez co jest bankrutem, co w efekcie doprowadzi do tego, że politycy bardziej radykalni dorwą się do władzy i zaczną się pretensje do Polski.

Pozdrawiam i życzę włączyć myślenie, nim będzie za późno, bo Polakom powinno głównie chodzić o Ich dobro.
~x niezalogowany
21 lutego 2014r. o 17:52
Takiego wala :D
poznajcie wpierw ich (zachodnia ua, ci glownie wyszli na ulice) mentalnosc, stosunek do Polakow, a pozniej wypisujcie te bzdury o solidarnosci.
Pozdro.
~Bolecnauta niezalogowany
21 lutego 2014r. o 18:03
Uwaga psy szczekają.
~prawda niezalogowany
21 lutego 2014r. o 18:08
Przykro mi jak wspominam Wołyń. Solidarność z kim? z Tiahnybokiem. Nie mogę!!
~Bolecnauta niezalogowany
21 lutego 2014r. o 18:13
~prawda napisał(a): Przykro mi jak wspominam Wołyń. Solidarność z kim? z Tiahnybokiem. Nie mogę!!

A ze Lwowem?
~ niezalogowany
21 lutego 2014r. o 18:13
~Bolecnauta napisał(a):

Tak? To zapraszam w odwiedziny na zachodnia ua, pomniki bandery w kazdym qrwidolku, zapraszam na przejazd w strone Nowowolynska, pomniki UPA ze swiezymi kwiatami, itd.
A jak nadal bedziesz nieprzekonany to zapraszam do kryjowki, knajpa we Lwowie (nawet swego czasu bylo o niej glosno w TV przy okazji euro), z ulicy tam nie wejdziesz, nie ma tam szyldu a ni nic co sugeruje, iz tam sie znajduje, jak zapytasz przechodnia to wskaza Ci ja, a jak dojdziesz tam to musisz walic w drzwi, to wyjdzie osilek w mudurze UPA i zapyta o parol (po polsku to haslo), odpowiesz "slawa ukrainie" to wejdziesz, tam sobie pogadaj z ukraincami , a potem sie wypowiadaj kto jest psem.
~prawda niezalogowany
21 lutego 2014r. o 18:26
~Bolecnauta napisał(a):
~prawda napisał(a): Przykro mi jak wspominam Wołyń. Solidarność z kim? z Tiahnybokiem. Nie mogę!!

A ze Lwowem?

Jak ze sceny politycznej na Ukrainie znikną; Jaceniuk, Jarosz, Tiahnybok, to możemy rozmawiać o wyrozumiałości i współczuciu dla Ukraińców. I oczywiście jak usuną pomniki zwyrodniałych zbrodniarzy; Bandery , Szuchewycza i Im podobnych, to może się zastanowię co robić, bo dzisiaj to zostawiam ich samym sobie i sami pomszczą swoje zbrodnie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.