~Magda napisał(a): ...-MARIA BANASZEK...Jezeli chodzi ojej osiagniecia i sukcesy na przestrzeni ostatnich 40 lat ,to ma ogromne.Byla organizatorem wielu festiwali,przegladow artystycznych o randze krajowej i zagranicznej.
Wielokrotnie wyrozniana i odznaczana przez Ministerstwo Kultury i Ministerstwo Oswiaty ,przez władze wojewódzkie i lokalne . Jest znanym w Polsce choreografem. Najlepszym w Polsce nauczycielem jeżeli chodzi orysunek tanca, autorka wielu artykulow dotyczących choreografii...Wyksztalcila wielu nauczycieli tanca, ktorzy jej dorobek kontynuluja w kraju i zagranica, nawet w Kanadzie, a wiec na innych kontynentach. Wielu jej uczniów wygrywalo castingi do roznych filmow w których zagrali. Naprzyklad Malgosia z Warty Boleslawieckiej, zagrala w kilku odcinkach serialu serialu M jak Milosc, czy
mam jeszcze wymieniac! A Jedenak wymienie wychowala
kilku mistrzow i wicemistrzow Polski w tańcach klasycznych...
~bOLESŁĄWIANKA napisał(a): Pani Magdo! Ja zapytałam o imprezy i doświadczenie W TYM TEMACIE. Napisałam , że Dance Vision Poland jest firmą prywatną , bez względu na to czy to szkoła tańca czy agencja czy jeszcze jakiś inny podmiot gospodarczy :). CZY JA SIĘ MYLĘ ?????Przepraszam za błędy ortograficzne w ostatnim moim poście, pisany w biegu...pozdrawiam :)
Czy ktoś tu zakwestionował osobę pani Marii Banaszek? Jakie znaczenie ma wypisywanie w tej sytuacji , w tej sprawie niekwestionowane zasługi p.Marii.Oprócz tego, że oczywiście to jest reklama :). To nie ten temat p.Magdo! My rozmawiamy o wyborach Miss Bolesławca, jedno pytanie - "tysiąc "odpowiedzi i żadna na temat :)
Dance Vision Poland to chyba raczej kontynuacja tradycji rodzinnych, a czas zmienia sytuację w świecie tańca.Trochę na wyrost stwierdzenia o najlepszym nauczycielu w Polsce, ale jak najbardziej w czasach kiedy p.Maria działała intensywnie bezpośrednio na polu tańca miała ogromny wkład w kulturę tego miasta. Od tej pory wykształciło się wielu nauczycieli i pedagogów, którzy pracują na obecny poziom kultury i wizerunek miasta :).
Natomiast to o czym"dyskutujemy" dotyczy zupełnie innych rejonów " krzewienia kultury "!
Tak więc - przestrzeń tańca nie jest tematem tej rozmowy :). Wymieniamy się poglądami na temat organizacji imprezy i w tym dokładnie temacie zadałam pytania:).
Pisze Pani, że przyjechałaby nawet, żeby wręczyć regulamin...:) Ale po co ??? Przecież na miejscu , w Bolesławcu są organizatorzy i mają ten regulamin :). Oni go ni upubliczniają :) i o to chodzi w tej całej sprawie. Żyjemy w erze internetu i to są normalne działania, wręcz wskazane , aby po prostu był odnośnik do regulaminu na jakiejś stronie organizatora, jeśli takowa jest ! Wcześniejsze odpowiedzi organizatorów były lekko mówiąc "nie poważne". Proszę jeszcze raz dokłądnie poczytać , jakie hasła są przy okazji tej imprezy...to nie jest między szkolny turniej taneczny tylko:koncert promujący miasto Bolesławiec , koncert mający na celu wspomożenie chorej osoby, koncert , który angażuje też osoby nieletnie...to chyba wystarczające powody, aby poprosić o standardowe elementy- regulamin, które są zabezpieczeniem wiarygodności Organizatorów. Pozdrawiam :)
~Zibi napisał(a): W B-cu najlepiej nic nie organizować,wtedy wszyscy będą mieć swiety spokoj.
Zastosowana autokorekta
~BoleslawianinXA napisał(a): Przestan Kobieto robic podchody i przeszkadzać w oranizacji tego konkursu masz podany na plakcie nr.telefonu to dzwon.Robisz niepotrzebny ferment.Pojdziesz z dzieckiem na konkurs,jak Ci się nie będzie podobalo to się wycofasz i zrezygnujesz.Nikt w internecie nieupublicznia regulaminow konkursow ,bo sa to dokumenty opatrzone klauzula jako autorskie,bez upubliczniania.Piszesz bzdury o promocji miasta,o jakims patronacie.Co to ma z tym wspólnego.Normalny konkurs jak każdy inny.Kto chce za udział zaplacic i wystartować ,to startuje ,a kto nie to siedzi w domu i czyta ksiazke.