~ napisał(a): Problem można rozwiązać w ten sposób, że wystarczy opasać się ręcznikiem. Po pierwsze się mamy styczności skóry w ewentualnymi bateriami i przez to mamy większy komfort, a po drugie nie musimy wzajemnie się krępować. Mi akurat to nie przeszkadza, ale rozumiem tych ludzi, których to krępuje i też jako rodzic nie cierpię jak widzę gdy jakiś gość czy baba siedzi bez ręcznika rozkraczona wręcz prowokacyjnie. To chore
~ napisał(a):~ napisał(a): Problem można rozwiązać w ten sposób, że wystarczy opasać się ręcznikiem. Po pierwsze się mamy styczności skóry w ewentualnymi bateriami i przez to mamy większy komfort, a po drugie nie musimy wzajemnie się krępować. Mi akurat to nie przeszkadza, ale rozumiem tych ludzi, których to krępuje i też jako rodzic nie cierpię jak widzę gdy jakiś gość czy baba siedzi bez ręcznika rozkraczona wręcz prowokacyjnie. To chore
ja tam siedzie nago, czesto ze wzwodem i nie wstydze sie tego...a jak to komus przeszkadza, to nie powinien korzystac...
~Garcia napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Problem można rozwiązać w ten sposób, że wystarczy opasać się ręcznikiem. Po pierwsze się mamy styczności skóry w ewentualnymi bateriami i przez to mamy większy komfort, a po drugie nie musimy wzajemnie się krępować. Mi akurat to nie przeszkadza, ale rozumiem tych ludzi, których to krępuje i też jako rodzic nie cierpię jak widzę gdy jakiś gość czy baba siedzi bez ręcznika rozkraczona wręcz prowokacyjnie. To chore
ja tam siedzie nago, czesto ze wzwodem i nie wstydze sie tego...a jak to komus przeszkadza, to nie powinien korzystac...
Z sauny, czy ze wzwodu?
~Yest napisał(a): Dla mnie nie ma problemu, jak jakaś ładna laska to może ze mną w saunie na golasa siedzieć. ;)