alter napisał(a): dobra wiadomość :)Bardzo dobra ? 1 firma 2 udziałowców większe koszty utrzymania czyli podwyżki dla ludności.bardzo dobra wiadomość.jak nie mam racji to napluj mi w morde.
~BRUTUS/ napisał(a):alter napisał(a): dobra wiadomość :)Bardzo dobra ? 1 firma 2 udziałowców większe koszty utrzymania czyli podwyżki dla ludności.bardzo dobra wiadomość.jak nie mam racji to napluj mi w morde.
~BRUTUS/ napisał(a):A zapomniałem wspomnieć o spółce czyli: nowy zarząd członkowie obsługa spółki itd morał od 5 do 10 osób będzie nowo zatrudnionych itd.to gdzie te oszczędności.alter napisał(a): dobra wiadomość :)Bardzo dobra ? 1 firma 2 udziałowców większe koszty utrzymania czyli podwyżki dla ludności.bardzo dobra wiadomość.jak nie mam racji to napluj mi w morde.
alter napisał(a):Widzę że masz bogatą wiedze o ekonomii.Przestań ludziom oczy mydlić.~BRUTUS/ napisał(a):alter napisał(a): dobra wiadomość :)Bardzo dobra ? 1 firma 2 udziałowców większe koszty utrzymania czyli podwyżki dla ludności.bardzo dobra wiadomość.jak nie mam racji to napluj mi w morde.
Bzdury wypisujesz. Większe koszty? hehe... ekonomia się kłania :)
alter napisał(a): dobra wiadomość :)Dopisane 05.03.2014r. o godz. 14:42:dodam jeszcze, że decyzja wydaje się ekonomicznie uzasadniona :)Uzasadnij ekonomicznie tą decyzje ?? ??
~BRUTUS/ napisał(a):
alter napisał(a):Tak jestem głupi bo w takie bajki nie wierze jakie ty wypisujesz na forum.nawet samo to że do zarządu trzeba powołać kogoś z xxx i dać mu funkcyjne i inne dodatki.dziwi mnie twój brak wiedzy prowadziłeś warzywniak ?? jak słyszę na początku rozmowy że jestem głupi to wydaje mi się że chcesz mnie sprowadzić do swojego niskiego poziomu rozumowania i wmówić mi swoją płytką wiedze.Nie będe z tobą polemizował bo po wypowiedziach w innych tematach mógłbym stwierdzić brak podstawowej wiedzy na jakikolwiek temat.zegnam panie WŁASNE EGO.~BRUTUS/ napisał(a):
wiesz co to są koszty stałe? i co to znaczy, kiedy koszty stałe są dzielone? jakiś gupik z ciebie, nie rozumiesz prostych ekonomicznych przekazów :)