Byłem raz na wizycie - bardzo ładnie zostałem zbadany itp - jednak oni utrzymują się ze sprzedaży suplementów - które są wpisane w rozpiskę otrzymaną od nich - a suplementy są strasznie drogie u nich..
Człowiek prawidłowo odżywiający się nie potrzebuje ŻADNYCH tzw. suplementów, zresztą ostatnio w radio mówili ze w 80% przypadków ich skład i działanie nie są znane, nawet tych sprzedawanych w aptekach. Znowu "obiektywny" tekst sponsorowany. Za kasę napiszą wszystko...
Moze wyda wam sie to smieszne i niemozliwe(wiekszowsc osob tak reaguje) Nie stosowalam zadnych diet ani glodowek. Pilam jedynie 3-4razy dziennie herbate Pu-erh. Schudlam w 2 moze 2,5miesiaca 14kg. Nie mam skutkow upocznych. I polecam z wlasnego doswiadczenia:) Wygladam lepiej niz przed dwoma ciazami;)
Te wszystkie suplementy i "diety cud" to jedna wielka, komercyjna ściema. to ordynarne naganianie klientów. Najlepszy i najskuteczniejszy sposób na likwidwacje nadwagi to po prostu nie żreć ponad miarę, unikać słodyczy i miec dużo ruchu. ;)
ja podczas diety (ustalonej przez specjalistę) mogłam jeść niemal wszystko. Wiadomo - z umiarem. Jadłam nawet frytki (moje ulubione belgijskie http://www.farmfrites.pl , darowałam sobie sosik do nich tylko)
Byłam tam kilka razy, fakt suplementy drogie, minus ze pani dietetyk nie ustala sama diety tylko drukuje gotowce. Dietetyk powinien ustalać diete indywidualnie po wywiadzie z daną osobą , co ta osoba je , co lubi , co mozna , co nie mozna itp.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.