Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Refleksje Burmistrza
~ niezalogowany
14 marca 2014r. o 18:37
~ napisał(a): Kata nie był Burmistrzem tylko Sekretarzem Gminy lub zastępcą to tak samo jakby Orlef miał wpływ na głupie posunięcia Relicha. Kata na Burmistrza a będzie przynajmniej normalnie.

Już z dwojga wolałabym pana Orlefa. Za pana Szczerbienia nie było monowładztwa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Antek Szeląg niezalogowany
14 marca 2014r. o 20:03
Ja wiem jedno że Relich to oszust i kombinator i mogę powiedzieć to prosto w oczy temu cwaniaczkowi.
~ech... niezalogowany
14 marca 2014r. o 22:46
Ale bełkot! Ćwierćinteligenci z laptopami ( niedawno z łopatami) wypisują swoje durnoty, na szczęście system poprawia im błędy ortograficzne. Zero wiedzy, zero ogłady, zero zrozumienia podstaw samorządu lokalnego. Czekanie na mesjasza, który zbawi gminę. Kolesiostwo, nepotyzm, poszukiwanie swojaka, ziomala, innego palanta. Nic z tego nie będzie. Słabi jesteście...
~och... niezalogowany
14 marca 2014r. o 23:50
Nie bój, nie bój. Siła w naszych głosach wyborczych. Tacy słabi to my nie jesteśmy. Relich już o tym wie, a Ty jakoś jeszcze nie możesz zaskoczyć?
~~007 niezalogowany
15 marca 2014r. o 8:57
już dawno się nie wypowiadałem w tej sprawie , ale "ech" to chyba sam burmistrz lub ktoś z jego otoczenia. Tak pogardliwie nie wolno się wypowiadać o innym człowieku. To właśnie leży u podstaw krytyki osoby burmistrza .Burmistrz Relich lekceważy sobie ludzi a zwłaszcza myślących inaczej. Co gorsze jest mściwy. Nie zdaje sobie sprawy ,że efektem jego chorych ambicji są poważne kłopoty rodzin jego adwersarzy. Takie zachowania nie mogą znaleźć poklasku. Udawanie miłości jeszcze nie przyniosło nikomu korzyści poza dziwkami.
~? niezalogowany
15 marca 2014r. o 9:17
~ napisał(a): Człowieku o czym ty piszesz układ kolesiowsko mafijny to jest teraz kiedyś za Szczerbienia można było napisać podanie jak się miało ciężko i umorzył podatek a ten tylko podnosi podatki i opłaty,Kata na Burmistrza.

może mi ktoś wyjaśnić, bo za bardzo nie kumam: za Szczerbienia było super, wszystko można było załatwić bez tzw. pleców - wystarczyło napisać podanie, liczył się człowiek i jego sprawy; to skąd się wziął ten Relich i dlaczego znalazł tylu swoich zwolenników?
~Pako12 niezalogowany
15 marca 2014r. o 9:18
Kolesiostwo i kumoterstwo_wszystkich rozgonić jak najszybciej.Skorumpowani,umoczeni,kurczowo trzymają się koryta.A Urzad Gminy powinien jak najszybciej odwiedzić NIK.
~Daro niezalogowany
15 marca 2014r. o 10:02
Masz racje szczególnie powinien zajac się wodociągowaniem i tym pajacem ,któremu się wydaje,ze jest najcwanszy.Zwala cala odpowiedzialność na swoich szefow.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza