~ napisał(a): I jak się zachował ów prezes OSP? Wysłał Relicha na drzewo?
Pewnie obiecał że przeprowadzi rozmowę dyscyplinującą.
Jeżeli to prawda to sprawa powinna zostać upubliczniona inaczej Relich dalej będzie sobie pozwalał na takie praktyki.
Zastanówmy się kto i kiedy? Na sesji nikt spoza Rady nie ma prawa głosu. Radni jedzą mu z ręki. Ktoś, kto pracuje w urzędzie lub jednostce organizacyjnej też tego nie zrobi, bo może być zwolniony przez Burmistrza lub kierownika tejże jednostki. Tym bardziej, że wywiera naciski na ludzi za pośrednictwem dyrektorów i kierowników, oraz komendantów OSP. Na ulicy go nie zaczepisz i nie wygarniesz, bo cię oskarży o napaść na urzędnika państwowego. Możesz wygarnąć mu w poniedziałek, kiedy przyjmuje interesantów. Ulżysz sobie i nic więcej. Nie chodzi tu chyba o wygarnięcie, tylko o to żeby go odstawić od koryta. A to tylko silny kontrkandydat może zrobić z kumatym komitetem wyborczym. Mam nadzieję, że się taki znajdzie. Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana.
jeżeli chcecie aby Relich nie piastował tak eksponowanego stanowiska to proszę wytypować kontrkandydata i go poprzeć. Z tego co już sugerowałem kiedyś aby wybrać człowieka mądrego a nie utytułowanego to dostałem wykład o wyższości studiów nad maturą , jak to bez dyplomu to tylko matoł. No to proszę bardzo macie stado magistrów , którzy robią w trąbę wszystkich ,otaczają się takimi samymi a wy narzekacie .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.