Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rozbudowa TBAI
~jurek niezalogowany
7 marca 2014r. o 14:36
Dostaną chociaż 2500zł?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ciekawy niezalogowany
7 marca 2014r. o 15:02
Mam pytanie czy Firma rozbudowuje się na własnym terenie czy dokupiła nowe tereny od Gminy.?
~ niezalogowany
7 marca 2014r. o 15:25
~ciekawy napisał(a): Mam pytanie czy Firma rozbudowuje się na własnym terenie czy dokupiła nowe tereny od Gminy.?
Czy to ważne. Może nawet od miejscowego plebana kupić i nikomu nic do tego.
~ niezalogowany
7 marca 2014r. o 15:47
[/Czy to ważne. Może nawet od miejscowego

plebana kupić i nikomu nic do tego.

Dla mnie ważne bo jeśli na terenach kupionych od Gminy to jest z korzyścią dla mieszkańców bo tereny przemysłowe są w dobrej cenie .
~ niezalogowany
7 marca 2014r. o 15:52
[/Czy to ważne. Może nawet od miejscowego

Dla mnie ważne bo jeśli na terenach kupionych od Gminy to jest z korzyścią dla mieszkańców bo tereny przemysłowe są w dobrej cenie .
~ niezalogowany
7 marca 2014r. o 16:07
~ napisał(a): [/Czy to ważne. Może nawet od miejscowego

Wszystkie tereny na strefie były kupione od gminy. Dodatkoawo gmina wydzierżawiła TBAI też działeczkę o pow. 0.8 ha na okres powyżej 3lat aby później sprzedać w trybie bezprzetargowym. Burmistrz zapewnił radę że wszystko jest zgodnie z prawem - ma to zapobiec spekulacją ziemią.
~Rachmistrz niezalogowany
7 marca 2014r. o 16:10
No to teraz Gmina się wzbogaci 21zł za 1m2 razy 8000m2=168000 tysięcy dodatkowo z podatków od nieruchomości,szkoda tylko że to wirtualne pieniądze.
~PO niezalogowany
7 marca 2014r. o 16:46
kolejnych 300 naiwnych utopionych po głowę w g0wni3 i to nazywa się umowa o prace za 1680 zl brutto
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.