Pannazdzieckiem napisał(a): Gdzie trzecia siła, nie odpowiedziałeś mi na pytanie, Drogi Komunisto :)musze cie rozczarowac ale o teoriach prawie nie mam pojecia (nie znam na pamiec kapitalu) w sily nie wierze tylko w masy a masa nie ma nic interesujacego oprocz powierzchni i stuktury, dziadek mi opowiadal, ze na pochodach pierwszomajowych w srodku bylo cieplej niz na skrajach czy w miejscach dla awangardy. mam w rodzinie szefa masonow, ktory sie do mnie nie przyznaje ale nie posadzibym go o spisek.
~Ko mir napisał(a): Warto się angażować z dwóch powodów .
Po pierwsze aby mieć czyste sumienie wobec potomnych a po drugie aby pogonić tą złodziejską bandę w białych kołnierzykach.
~mir.ko napisał(a): dlatego pozwalam sobie zaryzykować i głosować na niego
fobiak napisał(a): ... dziadek mi opowiadal, ze na pochodach pierwszomajowych w srodku bylo cieplej niz na skrajach czy w miejscach dla awangardy. mam w rodzinie szefa masonow, ....
fobiak napisał(a):~mir.ko napisał(a): dlatego pozwalam sobie zaryzykować i głosować na niego
a ja tobie nie wierze, moze tak piszesz bo liczysz na browar na krzywy, jak mi to udowodnisz, ze glosowales na niego, pstrykniesz fotke przy urnie?