Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry mechanik

~ niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 15:53
~Krzysiek napisał(a): Czy ktoś wie czy w Bolesławcu jest mechanik specjalizujący się w Fordach? Jeśli jest to czy warto go odwiedzić?

Jest - nie warto :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 kwietnia 2015r. o 11:55
Który mechanik zna się dobrze na skrzyniach biegów?
~ja niezalogowany
29 kwietnia 2015r. o 17:23
Z tego co wiem to skrzynie biegów automatyczne i manualne na drzymały a same manualne z grupy vag na zabobrzu
~ niezalogowany
29 kwietnia 2015r. o 23:49
Na zabobrzu jak się warsztat nazywa?
~sławek niezalogowany
24 lipca 2015r. o 17:52
Potrzebuje dobrego mechanika który zna się na aucie Mitsubishi galant 2.5 v6.
~ niezalogowany
24 lipca 2015r. o 17:59
~Merc w210 3.2 cdi napisał(a): jakis specjals do wtryskow czy cos? auto kopci.. wydalem 2 tys u pana O. w Zebrzydowej.. nie pomoglo.. polecicie kogos konkretnego?

Hahah wydać 2 tyś i nie usunąć usterki. Ładnie naciągają niektórzy. Po omacku wymieniać części, to każdy głupi potrafi :D
~ niezalogowany
24 lipca 2015r. o 20:07
Nie ma w Bolesławcu dobrego mechanika...
~ niezalogowany
24 lipca 2015r. o 20:14
a ja polecam Pana Kołodzieja koło jednostki wojskowej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.