Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Ortopeda w Bolesławcu

~mama niezalogowany
4 marca 2013r. o 23:42
~ napisał(a): Dr.Rojek w Jeleniej to przyjmowal w przychodni kolo Ronda.Ale mysle,ze nadal tam jest i tam trzeba sie dowiedziec.Dzieci do lat 3 bez kolejki.

Czy ktoś wie ile bierze za wizytę prywatną. Szukam ortopedy bo mój synek mówi że boli go noga
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 marca 2013r. o 0:45
~mama napisał(a):
~ napisał(a): Dr.Rojek w Jeleniej to przyjmowal w przychodni kolo Ronda.Ale mysle,ze nadal tam jest i tam trzeba sie dowiedziec.Dzieci do lat 3 bez kolejki.

Czy ktoś wie ile bierze za wizytę prywatną. Szukam ortopedy bo mój synek mówi że boli go noga

Od ortopedy do ortopedy i wreszcie trafiliśmy z bolącymi nóżkami córki do osteopaty. Lekarz cudotwórca. Anestezjolog i osteopata dr Marek Mularczyk.
W Centrum Leczenia Bólu we Wrocławiu na Wejherowskiej pracuje najlepszy lekarz , jakiego poznaliśmy.
Polecam gorąco, zwłaszcza dla dzieci.
~Megi niezalogowany
5 marca 2013r. o 10:47
Dwa lata temu miałam roztrzaskany łokieć. Operował dr Duran jest ok.
Lekarz bardzo przyjazny dla pacjentów.
~megi niezalogowany
5 marca 2013r. o 10:53
Pan doktor R.... pracuje min w Zgorzelcu ale jest z Jeleniej Góry.
Tam przyjmuje chyba w paru przychodniach ortopedycznych i w swoim gabinecie prywatnym. Ma tak dużo pacjentów,że obecnie zaczyna przyjmowac taśmowo , to ju nie ten sam lekarz co dawniej
niestety....
~Grazia niezalogowany
5 marca 2013r. o 17:22
Czy ma ktoś namiary do Dr,Rojka żeby można było się zarejestrować prywatnie bez skierowania ?? Bardzo proszę :*
~ niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 10:55
~ja napisał(a): A można prosić na namiary gdzie dokładnie przyjmuje dr Andrzej Rojek prywatnie.

Ponawiam!!
Gdzie przyjmuje dr Rojek poza przychodnią na Ul. Letniej w j. Górze? tu terniny na prywatną wizytę dopiero na maj-czerwiec
~sczut niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 21:28
Łękotkę w kolanie chcę naprawić.Kto w B-cu to leczy?
~ewa_g2302 niezalogowany
31 maja 2013r. o 19:46
Pomóżcie! Jak najszybciej dostać się na wizytę do dr Rojka?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Zapraszamy