Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ortopeda w Bolesławcu

~ niezalogowany
27 stycznia 2013r. o 16:24
Dr.Rojek w Jeleniej to przyjmowal w przychodni kolo Ronda.Ale mysle,ze nadal tam jest i tam trzeba sie dowiedziec.Dzieci do lat 3 bez kolejki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 stycznia 2013r. o 19:13
~lala napisał(a): Czy ktos zna dobrego ortopede.Musze zrobic operacje na haluksy i nie wiem do kogo sie udac.Moze juz ktos mial taki zabieg i mi poleci.

Dr Andrzej Rojek, on i tylko on! On mi robił haluksy 1,5 roku temu i zrobił mi je tak, że 12h po zabiegu mogłam chodzić (12h się leży po znieczuleniu w kręgosłup), a teraz mogę śmigać w szpilkach. Prywatnie w Jeleniej Górze, tutaj można znaleźć namiary: http://www.znanylekarz.pl/andrzej-rojek2/chirurg-ortopeda/jelenia-gora Wiem, że na Ogińskiego kiedyś przyjmował w czwartki, czasem trzeba na wizytę poczekać, ale warto. Nie sądzę jednak, żeby był on ordynatorem - w szpitalu bywa rano i to praktycznie ciągle na sali operacyjnej. :) Polecam z czystym sercem, poza niesamowitych kwalifikacji, to też cudowny, ciepły człowiek! :)
~ niezalogowany
27 stycznia 2013r. o 19:17
Nie na Ogińskiego, a na Letniej. Tam teraz powstał nowy budynek przy tej przychodni i przyjmuje w tym nowym. :) Przepraszam za pomyłkę.
~ niezalogowany
27 stycznia 2013r. o 19:18
zgadzam sie.Kiedys przyjechal do mnie do domu bo stwierdzil ze ma po drodze i zajedzie mi recepte wypisac,zebym nie musiala do przychodni specjalnie jechac i w kolejce stac.posiedzial,pogadal chwilke.Bardzo fajny czlowiek i super specjalista.Nie slyszalam nigdy zlej opini o nim.
~ niezalogowany
27 stycznia 2013r. o 19:33
a w które dni przyjmuje ile kosztuje wizyta i czy trzeba się rejestrować chodzi o wizyty prywatne
~Mama niezalogowany
18 lutego 2013r. o 12:09
Poradźcie proszę dobrego ortopedę który przyjmuje na fundusz i z dziećmi bez kolejki. Z góry dziękuję :)
~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 13:45
~Mama napisał(a): Poradźcie proszę dobrego ortopedę który przyjmuje na fundusz i z dziećmi bez kolejki. Z góry dziękuję :)

Na fundusz i bez kolejki to znachor. ;)
a tak serio to Lubin dr. Michalski w B-cu dr Boruciński ale prywatnie
~ niezalogowany
18 lutego 2013r. o 16:05
Doktor Jankowski.Polecam!!!Zresztą to doktor nauk,ortopeda i traumatolog.Przede wszystkim z doświadczeniem i wysoką kultura osobistą.Dobry człowiek ponadto i dobry lekarz!
Polecam!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza