Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Ortopeda w Bolesławcu

~ niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 23:28
szukam prywatnie ortopedy z bolesławca który zajmie się krótszą nogą mojego syna ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 9:49
?? ?? ?? ??
9445
#aniapaula nieaktywny
26 stycznia 2013r. o 11:36
Kto stwierdził,że syn ma krótszą nogę i nie podpowiedział gdzie to leczyć???Moja koleżanka jeździ z dzieckiem do Poznania,ale nie wiem do kogo,też ma taki problem ;( ,a w Bolesławcu nie mam pojęcia kto zajmuje się takimi przypadkami.Parę lat temu jeden z ortopedów u mojej ,wtedy kilkudniowej córci ,lekarz licząc fałdki też stwierdził,że ma krótszą nóżkę,byłam wtedy u dr Jankowskiego,zrobił USG,kazał zrobić zdjęcie i okazało się jednak,że wszystko jest Ok......
~mama niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 12:10
nikt w Bolesławcu nie zajmie się skutecznie krótszą nogą dziecka (oczywiście jeśli jest rzeczywiście krótsza). Tylko Poznań, Klinika Prof. Degii lub PozCeRo na Przemysłowej, pracują tam specjaliści, którzy Wam pomogą
~lala niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 18:45
Czy ktos zna dobrego ortopede.Musze zrobic operacje na haluksy i nie wiem do kogo sie udac.Moze juz ktos mial taki zabieg i mi poleci.
~ niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 20:17
wspanialy ortopeda dr Rojek w Jeleniej Gorze.Moze on?trzeba sie dowiedziec ale mam super doswiadczenie z nim i ludzie go bardzo chwala.Paracowal tez w Zgorzelcu.
~Kasia niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 22:58
Dokładnie Dr.Rojek przyjmuje w Jeleniej Górze i jest ordynatorem w szpitalu w Zgorzelcu .Naprawdę wspaniały lekarz a przede wszystkim wspaniały człowiek!!! POLECAM W 100% Z CZYSTYM SUMIENIEM !!! ANIOŁ :)
~lala niezalogowany
27 stycznia 2013r. o 12:18
Cz jakies namiary gdzie i kiedy przyjmuje prywatnie.Dziekuje
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza