Skoro za pieniądze podatników i obejmuje tylko miejsca publiczne to monitoring ten powinien być udostępniony w sieci dla obywateli. Skoro za naszą forsę to powinniśmy mieć możliwość korzystania z niego.
Poza tym jestem za. Będzie bezpieczniej a i łatwiej będzie można namierzyć ludzi przewracających śmietniki i niszczących mienie publiczne albo robiących kupy po trawnikach swoimi pupilkami.
Cóż, zostaje w oknach zamontować folię lustro weneckie.
Wiem, że podglądają ludzi bo rozmawiałem kiedyś, z pewnym znajomym, którego znajomy opowiadał, że przez te kamery widać na prawdę z.j.b.s.c.i.e.
Teraz chciałbym zapytać czy jest gdzieś mapa rozmieszczenia tych kamer?
~margarita niezalogowany 17 kwietnia 2014r. o 22:29
A może ktoś wreście pomyśli jak zadbać o bezpieczeństwo pieszych na przejściu przy bramie wyjazdowej z tzw Manhatanu. stojący znak nakazu skrętu w prawo wszyscy mają w nosie,a niema dnia a szczególnie w sobotę żeby ktoś nie wylądował na masce samochodu lub gorzej-pod kołami.Moż warto by było tam pomyśleć o monitoringu????
#alabaster72 nieaktywny 17 kwietnia 2014r. o 22:30
Stolec a nie monitoring, lusterko tuż pod kamerami mnie u-kocham Bolec info-lili i członek męski z tego wyszedł, gdyż znikoma szkodliwość czynu, a szanowny Pan/i obserwator kawę pił i nie zobaczył jak się nad moim lusterkiem znęcali.
Precz z przemocą wobec lusterek.
Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
No to mamy orwellowsk'ą prozę za 1.4 bańki, która mnie osobiście lekko przeraża. Z całym szacunkiem do straży miejskiej ale lepiej bym się czół gdyby tą inwigilację prowadził ktoś bardziej kompetentny.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.