Córeczka moja od wczoraj chora na ospę, baaaaaardzo ją wysypało, pęcherzy więcej jak zdrowej skóry, zwłaszcza na głowie we włosach. Ulgę przynosi jej dmuchanie na skórę, ale ileż można, zwłaszcza, że mam jeszce dwulatka w domu :( i tak sobie przypomniałam o istatniu takiego czegoś właśnie i nawet miałam taki witraczek zakupiony kiedys w rossmanie, ale niestety syn go zepsuł :/ Czy ktoś wie gdzie kupię taki wiatrak? a może ktoś chce odsprzedać? kurcze, to nie sezon jeszcze na takie sprzęty, a córka płacze, że swędzi, a ja juz gwiazdy widzę od tego dmuchania :(
Wiem że to nie jest odpowiedz jakiej Pani oczekuje, ale sama całkiem nie dawno przeszłam ospę z synkiem, sama jako osoba dorosła nie wiem ile łez wylałam bo nie mogłam wytrzymać z uczuciem swędzenia i bólu a co dopiero dziecko. Dopiero w aptece poinformowano mnie o cudownym żelu Ocentisept, który pozostawia na skórze specjalną powierzchnię, nic nie swędzi, nie piecze nie boli ulga całą noc. Udało mi się go dostać w aptece pod Klonami w galerii. Jeśli nie uda się go Pani dostać powinnam go odnaleźć w swojej apteczce
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.