Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

kasjer walutowy krzywa pilne!

7920
#szaraMyszka26 nieaktywny
6 maja 2014r. o 10:03
Ta oferta pracy niemal non stop "wisi" w Urzędzie. Zastanawia mnie dlaczego? czy jest tak ciężko? Mógłby się ktoś wypowiedzieć nt. temat.

Odbierając nadzieję- niszczysz człowieka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12198
#ewelakasprzak nieaktywny
6 maja 2014r. o 13:23
pracuje w kantorze u innego pracodawcy i powiem tak ze zapewne nie znalezli odpowiedniej ilosci osob do pracy dlatego pewnie oferta tak dlugo wisi.
Zeby kantor mogl pracowac musi byc minimum 4osoby zeby kazdy pracownik mial swoja zmiane a jak np tylko 2 osoby wysla cv to jak ma to ruszyc.
Pewnie dlatego jest oferta przedluzana bo nie maja odpowiedniej ilosci ofert. Ludzia sie moze nie chce pracowac najwyrazniej wola narzekac ze pracy nie ma badz im sie nie chce siedziec na nockach. No roznie jest ja pracuje i n narzekam :)

Dopisane 06.05.2014r. o godz. 13:23:

a ciezko nie jest raczej nieraz momentami nudno ale zawsze mozna sie czyms zajac :)
12200
#Ona32 nieaktywny
6 maja 2014r. o 21:45
Pracowałam u tego człowieka i nie polecam,dziwię sie,że urząd pracy nadal przyjmuje zgłoszenia ofert do tego obozu pracy.Nie chodzi o to ,że sie nie chce pracować ani o to,że ciężko na nockach...Wszystko jest dla ludzi...Chodzi o podejście pracodawcy do pracownika,o mobbing i o okradanie kas i zganianie tych braków na kasjerów....Kantorów tego pana jest kilka przy A4 i wszedzie to samo:(
12198
#ewelakasprzak nieaktywny
6 maja 2014r. o 22:37
Ona32 napisał(a): Pracowałam u tego człowieka i nie polecam,dziwię sie,że urząd pracy nadal przyjmuje zgłoszenia ofert do tego obozu pracy.Nie chodzi o to ,że sie nie chce pracować ani o to,że ciężko na nockach...Wszystko jest dla ludzi...Chodzi o podejście pracodawcy do pracownika,o mobbing i o okradanie kas i zganianie tych braków na kasjerów....Kantorów tego pana jest kilka przy A4 i wszedzie to samo:(
to dlaczego nikt z was nie zglosil tego do inspekcji pracy nierozumiem jak mozna okradac kase przeciez po zmianie kazdy przelicza pieniadze wpuszczajac kolejnego pracownika na zmiane.
12200
#Ona32 nieaktywny
6 maja 2014r. o 23:37
No widze właśnie ,że nie rozumiesz ...Dlatego postanowiłam się wypowiedzieć bo nie lubię kiedy ktoś się wypowiada na temat o którym nie ma pojęcia:)Ale było minęło i ciesze się,że już mam spokojne życie:)
12203
#karosia1121 nieaktywny
7 maja 2014r. o 0:07
hej bede wdzieczna za wiecej informacji na priv

Dopisane 07.05.2014r. o godz. 00:07:

hej bede wdzieczna za wiecej informacji na priv
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.