emem napisał(a): Anonimie, jesli temat Cie nie interesuje, nie chcesz patrzec na niemowlaki, to po cholere tu zagladac i wylewasz swoj anonimowy jad. Zamiast wszystko negowac, olej ten temat i popatrz na jakies inne, ktore sa dla Ciebie pozytywne. Potrafisz cos pochwalic? Pewnie nie, bo zywisz sie hejtem.Dopisane 11.05.2014r. o godz. 12:55:Dodam jeszcze, ze bedziemy pokazywac tego typu dobre informacje na Bolec.Info niezaleznie od ilosci anonimowego hejtu. Dobry news zawsze wygra z anonimowym narzekaniem :-)
Raz jeszcze GRATULUJE wszystkim rodzicom tych bobasow :-)
Bidny ty ,dalej nic nie jarzysz,ja nie mówię o negowaniu wszystkiego,i też nie neguję wszystkiego ani jadu nie wylewam,po prostu wyrażam swoją opinię i znów się potwierdza ,że ty chcesz i żądasz wprost tylko dobrych ,pochwalnych hołdów,inne opinie są niedozwolone,wyrazam swoje opinie w wielu tematach i bywaja one rózne ,pozytywne a nawet bardzo i negatywne ,ale szczere i normalne a ty każesz mi nie zaglądać na pewne strony skoro nie mogę dać pochwalnego pienia ,bo tylko pochwała musi być albo nie wolno zaglądać .Śmiech na sali :P :D
Ps, czemu szczery choć niezgodny z twoim zdaniem wpis nazywasz narzekaniem? :P Ja wiem dlaczego ,odpowiedz sobie ,mi nie Bez odbioru :D