Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Tartak w okolicy Bolesławca

~zorientowany niezalogowany
2 czerwca 2009r. o 22:24
w tartaku na Zabobrzu można było się dogadać jak pracował tam taki młody chłopak,Tomek miał chyba na imię,już go tam nie ma i dogadać się nie ma z kim,bo z właścicielem to szkoda gadać(zależy w jakim jest nastroju)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 czerwca 2009r. o 7:42
Witam,przeczytałem wszystkie koment-e i myślę że pisali ludzie którzy są żywotnie tym zainteresowani.....tania reklama,ot co.
~ niezalogowany
17 czerwca 2009r. o 11:50
A ja myślę, że tym "zorientowanym" jest właśnie Tomek, który tam nie pracuje i źle teraz się wyraża o właścicielu. A tam jest ok
~polecam niezalogowany
11 sierpnia 2009r. o 14:00
Polecam tartak JAMDREW z Kraśnika Górnego. Miła obsługa, fachowe doractwo i atrakcyjne ceny, Towar dobrej jakosci. Polecam szczeze.
Współpracuje z nimi od poczatku istnienia tego tartaku i nigdy nie było zadnych problemów.
Dla zainteresowanych JAMDREW ma równierz swój skład bubowlany w Kruszynie ul. Główna 1 koło cpnu LUKOIL Czynny od pn.-pt 9-16 sob. 9-13
~ niezalogowany
18 sierpnia 2009r. o 22:07
nieznam tego tartaku ani ludzi którzy w nim pracują nie jestem też zawistnym sąsiadem ale słyszałem bardzo wiele złych rzeczy (...) o właścicielu i o tym jak ludzi na kase kręci jak to się bierze kase z góry umawia na październik i przywozi się z łaską w sierpniu rok później
~ niezalogowany
20 sierpnia 2009r. o 16:46
~ napisał(a): nieznam tego tartaku ani ludzi którzy w nim pracują nie jestem też zawistnym sąsiadem ale słyszałem bardzo wiele złych rzeczy (...) o właścicielu i o tym jak ludzi na kase kręci jak to się bierze kase z góry umawia na październik i przywozi się z łaską w sierpniu rok później
cos mi sie w to wierzyc nie chce to porzadni ludzie i naprawde najpierw sprawdzcie a nie piszecie takie bzdyry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ niezalogowany
20 sierpnia 2009r. o 21:19
strzeżcie się firmy jamróz z kraśnika bo poza daną zaliczką nic tam się więcej nie da załatwić
~ niezalogowany
21 sierpnia 2009r. o 12:46
~ napisał(a): strzeżcie się firmy jamróz z kraśnika bo poza daną zaliczką nic tam się więcej nie da załatwić
Jezeli juz to JAMDREW pajacu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza