Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Tartak w okolicy Bolesławca

~ niezalogowany
11 maja 2012r. o 13:57
~marian napisał(a): Ja polecam tartak w Czernej u Mandziuka. Robi z dobrego materialu, solidnie. Piszecie o drugim tartaku w Czernej ale nic nie slyszalem o nim.

Mandziuk? ogrzej trafić nie mogłem! zamówiłem u niego dach, mały i prosty bez żadnych wymysłów. Otrzymałem wszystko w innych wymiarach wszystko poszło do poprawki. Koleś totalnie pogubiony! Odradzam

A co do drugiego tartaku DRE-SZEW w Czernej to byłem u chłopaków zamówić deski itp. Szybko. konkretnie bez pomyłek!!!

Zmoderowano 14.05.2012 godz.12:02 - powód: (kazimierz)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 maja 2012r. o 14:06
~maniek napisał(a): ja polecam tartak w czernej Mandziuka robi zdobrego materiału

a to ciekawe!!

Zmoderowano 14.05.2012 godz.12:03 - powód: (kazimierz)
~ niezalogowany
11 maja 2012r. o 14:12
Zmoderowano na prośbę osobistą Adama.

Zmoderowano 14.05.2012 godz.14:48 - powód: (kazimierz)
~ niezalogowany
11 maja 2012r. o 14:15
~ napisał(a): Ja polecam tartak w Czernej Mandziuka. Kupowałem tam więźbę dachową. Ceny nie są wygórowane. Drzewo solidne i dobrze zaimpregnowane dowieziono mi na czas na budowę. Namiary: 607332542

Chyba każdy ma inne zdanie o Panu Mandziuku! Ja nie polecam! Chyba że ktoś chce dużo zapłacić i długo czekac

Zmoderowano 14.05.2012 godz.12:06 - powód: (kazimierz)
~Jan niezalogowany
11 maja 2012r. o 20:13
Tydzień temu kupiłem więźbę w nowym tartaku w Brzeźniku. Budują tam domy drewniane ale sprzedają też więźby, łaty itp. Nowa firma więc się starają... Cena 800 zł/m3 podobnie jak wszędzie w okolicy.
~Piotrek niezalogowany
18 maja 2012r. o 13:53
Polecam TarteX w modle, calą konstrukcje dachową odebrałem w terminie, nie było żadnej reklamacji, opinia od brygady budujacej również pozytywna, pilne zamówienia odbierałem w tym samym dniu.
~Ciesla niezalogowany
18 maja 2012r. o 20:00
Zamów u kolesia w Kraśniku Górnym to zobaczysz co to jest czekanie...Polecam w Gromadce.
~ niezalogowany
19 maja 2012r. o 5:01
ja polecam tartak w przejesławiu artimber robia tanio i solidnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza