Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam ładne chomiczki

11833
#all nieaktywny
19 maja 2014r. o 18:41
19,99 zł za chomika????pogieło cię??????????w sklepie np PSIA KOŚĆ czy innym ze zwierzetami one kosztują max 12 zł!!!!wez sie opanuj człowieku bo ani na bank nie masz działalności ani pozwolenia na hodowle i wogóle nie przesadzaj,oddaj za darmo a nie biedactwa narażasz na stres i je rozmnażasz !!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12098
#kasiaczlk1 nieaktywny
21 maja 2014r. o 8:56
człowieku wyluzuj :) To są chomiki, czasami tak bywa,że samiec zapłodni samice i rodzi się 10 chomików... myślę,że osoba sprzedająca nie przyczyniła się do rozpłodu.. może nawet nie wiedziała,że miała dwie płci...tak się zdarza, jeśli ktoś nie potrafi rozróżnić..

Poza tym, może kupiła już "zaciążonego" chomika... sama jak kupowałam myszy X lat temu, okazało się że sprzedano mi już samicę,która jest w ciąży :)

Dopisane 21.05.2014r. o godz. 08:56:

Ale fakt jest faktem cena trochę za wysoka :)
1772
#strashak nieaktywny
21 maja 2014r. o 23:45
Masakra - "tylko chomiki". Pyknij się w główkę. Chomiki oddaj, nie nakręcaj durnego popytu i pseudohodowli. Kupowanie w zoologu zwierząt też nie uważam za normalne. Rozreklamować to na www.AdoptujOgona.Net
12098
#kasiaczlk1 nieaktywny
22 maja 2014r. o 9:19
strashak napisał(a): Masakra - "tylko chomiki". Pyknij się w główkę. Chomiki oddaj, nie nakręcaj durnego popytu i pseudohodowli. Kupowanie w zoologu zwierząt też nie uważam za normalne. Rozreklamować to na www.AdoptujOgona.Net

Ja mam sie pyknąć w główkę??? Coś ci się nie pomyliło????
Czy ja je sprzedaje? Nie wydaje mi się, więc daj sobie gościu siana, wyraziłam swoje zdanie.
Taki z ciebie obrońca zwierząt? To WON DO GreenPeace!
I sam się puknij w główkę zanim coś napiszesz. :)
Bez odbioru.
Pozdrawiam :)

Dopisane 22.05.2014r. o godz. 09:19:

Najlepiej zacznij składać petycje o zamknięcie wszystkich sklepów zoologicznych. Skoro uważasz że handel zwierzętami jest taki straszny.
Skąd wy sie bierzecie? :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza