Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zdrowe i dobre jedzenie

~klucz-nick niezalogowany
16 września 2014r. o 10:38
~ napisał(a): Polecam firmę FURTAK :) Pyszne wyroby. Ja kupuję zawsze w lewiatanie ale nie wiem czy we wszystkich są ich pyszności.
smacznego 4 rowery trolujesz grzybobranie teraz trolujesz smaczne jedzenie przejrzałem cię nawet się nie podpisujesz, :* ten z lewej tj moja d.upa,a ten z prawej to ty. :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 września 2014r. o 10:41
~klucz-nick napisał(a):
~ napisał(a): Polecam firmę FURTAK :) Pyszne wyroby. Ja kupuję zawsze w lewiatanie ale nie wiem czy we wszystkich są ich pyszności.
smacznego 4 rowery trolujesz grzybobranie teraz trolujesz smaczne jedzenie przejrzałem cię nawet się nie podpisujesz, :* ten z lewej tj moja d.upa,a ten z prawej to ty. :P
grzyby strawa dla biedoty,a furtok to strawa dla biedoty ?? jak trzeba być biednym żeby to kupować i jeść,cztery rowery.
~duch extazy niezalogowany
19 września 2014r. o 11:41
to są prawdziwe wyroby ,od lewej schab ,szynka ,wyżej parówka drobiowa,i kiełbasa pieczona ,wytrzymuje bez lodówki wysycha-robiona wg starej receptury . :P [img=1411119662_pjjncww.jpg]
~S niezalogowany
19 września 2014r. o 13:22
~klucz-nick napisał(a): teraz widzę jad złośliwości ,za czerwone ,za tłuste,nie zjadliwe,jad jak u żmiji,ludziska bez podpisu bez nicka,nie macie zielonego pojęcia o wędlinach i o mięsie,ten który najbardziej kąsa ten najwięcej pożera plastikowego badziewia,smacznego,tłusty zatłuszczony boczek jest naturalny od świni co biega żre trawę i różne frykasy,a boczek z samym mięsem to pasza i szczepionki wzrostu to co tu napisałem potwierdzi każdy szanujący się rzeżnik ,a nie oszust.po spożyciu tych wędlin nie ma niestrawności lub innych dolegliwości tak jak po plastiku.więc smacznego trole jadem syczące. :P

Trudno o większą głupotę niż twoja wypowiedź,oraz o totalną niewiedzę,nie każdy jest suchotnikiem i nałogowym palaczem a także jeszcze bardziej nałogowym alkoholikiem,tacy ludzie jednak są,żyją i tylko oni mogą spożywać ociekające smalcem wyroby mięsne,istnieje też grupa ludzi niedożywionych od urodzenia bądź chorych na takiego rodzaju choroby,że niczym ich się nie da nasycić,są wiecznie głodni i chudzi[tych jest bardzo niewiele],ale normalni ludzie ,którym nigdy nie brakowało jedzenia i nie maja nałogów,nie mogą spożywać tłuszczu ,ponieważ kończy się to miażdżycą,zawałami,udarami,rakami itd,w najlepszym wypadku otyłością ,która z czasem i tak doprowadzi do zagłady,mało kto pracuje tak ciężko fizycznie jak pracowano niegdyś,więc bez sensu są te bajania jak to kiedyś wszyscy świnie zabijali,wytapiali gary smalcu,wszystko na smalcu smażyli,gotowali,pożerali boczki i podgardla i fajnie żyli,owszem,żyli ,ale harowali tak ,ze dziś nikt nie ma pojęcia jaka w tamtych "dobrych" czasach była harówa,a i tak byli otyli ,co zresztą było normalne wówczas i nikogo nie dziwiło,dziewczyny były okrągłe,przy kości,a i chłopaki też mordziaste,no i co tu owijać w bawełnę,krócej zyli,nikt się nie przejmował cholesterolem ani trójglicerydami ,bo nie wiedzieli co to takiego [niektórzy do dziś nie wiedzą,czym to grozi],kto słabszy padał wcześniej,kto zapijał bimbrem i inną wódencją wytrzymał dłużej ,przecież wiadomo ,ze alkohol wszystko "przetrawi",tak jest i dzisiaj ,kto pije wódkę ten może się obżerać tłusto,kto nie pije ,musi unikać tłustych mięs typu świnina,gęś,kaczka.Osobiście zjadam wyłącznie chude mięsa[cały tłuszcz usuwam i skarmiam psami i kotami],i te chude to nie są trujące badziewia z marketu,tylko wszelkie mięsa jakie spożywam pochodzą z własnej hodowli,na własnej paszy,a jednak tego tak zachwalanego przez ciebie naturalnego tłuszczu nie używam w kuchni gdyż jest zabójczy ,po prostu dlatego ,że otłuszcza serce i osiada w naczyniach krwionośnych,bo takie sa jego właściwości,bo jest tłuszczem i tyle.Bardzo wielu moich sąsiadów zajada się tłustymi mięchami ale tęgo przy tym popijając wódę,ja nigdy nie lubiłem i nie lubię wódki a wszyscy mi mówią ,że trzeba pić to wtedy można tłuste świnie wcinać.Co zaś się tyczy tych "zdrowych" wędlin na obrazku,to nie wyglądają rzeczywiscie na domowe,chyba nigdy nie widziałeś domowych,swojskich wyrobów,nie są czerwone przede wszystkim,każdy ,kto wyrabia na sprzedaż,dodaje badziewia ile wlezie ,bo chce przedłużyć 'świeży" "czerwony" wygląd,a przecież tak szybko nie sprzeda,swoje to musi w sklepie odleżeć i wyglądać jak "z wczoraj' .Krótko mówiąc ,jak się samemu nie wyhoduje i nie pozyska mięsa to nie ma szans na kupienie czegoś naprawdę zdrowego.Nie tylko zresztą o mięso chodzi.
~duch extazy niezalogowany
19 września 2014r. o 15:34
większych bzdur to nie słyszałem koleżanka co pisze powyżej grzybów nie je mięsa tłustego nie je itd itd ,a cholesterol to kłamstwo i wszystkie pierdoły jakie ta koleżanka wyżej powtarza napisz coś 4 rowery do rzeczy i nie wypisuj głupot.nie powtarzaj to co mówią w tv. :P
~ niezalogowany
19 września 2014r. o 16:08
~duch extazy napisał(a): większych bzdur to nie słyszałem koleżanka co pisze powyżej grzybów nie je mięsa tłustego nie je itd itd ,a cholesterol to kłamstwo i wszystkie pierdoły jakie ta koleżanka wyżej powtarza napisz coś 4 rowery do rzeczy i nie wypisuj głupot.nie powtarzaj to co mówią w tv. :P

Dziwny typie ,nie jestem "koleżanką',mylisz ludzi i pojęcia i fakty i ogólnie robisz wrażenie pomylonego ,może idź się napij ,to będzie dla ciebie najlepsze ,bo twoje wypowiedzi jasno cię określają.Żenada. :D

Acha,jeszcze jedno ,słucham własnego organizmu a nie tv,to zdecydowanie twój priorytet,co się tyczy jedzenia to pożeraj sobie nadal tłuste odpadki należne zwierzynie,prędzej uwolnisz świat od twojego "persona non grata".
~ niezalogowany
19 września 2014r. o 21:58
Z Twojego wpisu widać że więcej gnata (grata)niż persony. ;)
~ niezalogowany
19 września 2014r. o 23:48
~ napisał(a):
~duch extazy napisał(a): większych bzdur to nie słyszałem koleżanka co pisze powyżej grzybów nie je mięsa tłustego nie je itd itd ,a cholesterol to kłamstwo i wszystkie pierdoły jakie ta koleżanka wyżej powtarza napisz coś 4 rowery do rzeczy i nie wypisuj głupot.nie powtarzaj to co mówią w tv. :P

Dziwny typie ,nie jestem "koleżanką',mylisz ludzi i pojęcia i fakty i ogólnie robisz wrażenie pomylonego ,może idź się napij ,to będzie dla ciebie najlepsze ,bo twoje wypowiedzi jasno cię określają.Żenada. :D

Acha,jeszcze jedno ,słucham własnego organizmu a nie tv,to zdecydowanie twój priorytet,co się tyczy jedzenia to pożeraj sobie nadal tłuste odpadki należne zwierzynie,prędzej uwolnisz świat od twojego "persona non grata".

ale ktoś ma zjechany garnek
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza