Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zdrowe i dobre jedzenie

~SUPP niezalogowany
18 czerwca 2014r. o 19:27
Witam !
Chciałem się dowiedzieć gdzie w bolesławcu można kupić dobre i zdrowe wyroby wędliniarskie , jakie sklepy polecacie. Bo te z marketów raczej nie są na wysokim poziomie :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
14 lipca 2014r. o 17:54
Polecam firmę FURTAK :) Pyszne wyroby. Ja kupuję zawsze w lewiatanie ale nie wiem czy we wszystkich są ich pyszności.
~julka niezalogowany
14 lipca 2014r. o 18:37
ja robię sama i polecam Tobie też robić,wiem co jem,część zamrażam jako białą do gotowania a inne wędzę drewnem owocowym,kabanosy suszę a typu parmeńskie to tylko zimą...znaczna część to indyk bo świnki niezbyt mi leżą,tylko jako szyneczki lub w słoikach
~ niezalogowany
14 września 2014r. o 17:48
Najtrudniej to parówki dobre kupić .
~ niezalogowany
14 września 2014r. o 20:44
Będę niedlugo wędzić, ktoś chetny ?
~ niezalogowany
14 września 2014r. o 21:12
w sklepie na osiedlu starzynskiego (naprzeciwko budki lotto ) jest sklep z domowym pieczywem ,wyrobami mleczarskimi ,miesem i wedlinami. wszystkie produkty rzeczywiscie smakuja inaczej, ceny tez inne niestety, znacznie wyzsze.
~ niezalogowany
14 września 2014r. o 22:23
~ napisał(a): w sklepie na osiedlu starzynskiego (naprzeciwko budki lotto ) jest sklep z domowym pieczywem ,wyrobami mleczarskimi ,miesem i wedlinami. wszystkie produkty rzeczywiscie smakuja inaczej, ceny tez inne niestety, znacznie wyzsze.

No właśnie,wielu ludzi mówi "niestety"jeżeli chodzi o ceny i kupuje plastikowe badziewie z niższej półki w markecie,karmi tym także dzieci zamiast kupić np na wiosce zdrową bo naturalną żywność a nie truć się tym sztucznym paskudztwem,żałują parę zł więcej dla zdrowia a potem narzekają.Chcą dużo i tanio choć wiedzą ,że takie "jedzenie" nic nie warte.
~klucz-nick niezalogowany
15 września 2014r. o 12:01
od lewej kiełbasa pieczona 25 zł kilogram(tyle co śląska w pietrondze)kiełbasa bez lodówki wysycha nie psuje się i nie jest obleśnie śliska,jest super,następnie to parówka wg dawnego przepisu 17 zł kilogram taniej jak w marketach wspaniała 100% mięsa na zimni i na gorąco,gruba to kiełbasa drobiowa indycza swojska,są i inne wyroby taniej jak w marketach,jedzcie dalej ten syf.[img=1410775314_6q5wti6.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo