~SUPP napisał(a): Witam !dam ci namiary na dobre jedzenie jak tylko chcesz.
Chciałem się dowiedzieć gdzie w bolesławcu można kupić dobre i zdrowe wyroby wędliniarskie , jakie sklepy polecacie. Bo te z marketów raczej nie są na wysokim poziomie :(
~duch extazy napisał(a): to nie jest megulon tylko bigos jest wyrażnie napisane analfabeto.a jak tam polędwiczki zrobione z mięsa mielonego z pietronki,musiały być smaczne.
~ napisał(a):... jest słowem obrażliwym idę jutro do prokuratury ,a za kilka dni poznam ciebie i obejrzymy twoje gospodarstwo,miłej niedzieli.zobaczymy po numerach,nie potrafie policja to sprawdzi,~duch extazy napisał(a): to nie jest megulon tylko bigos jest wyrażnie napisane analfabeto.a jak tam polędwiczki zrobione z mięsa mielonego z pietronki,musiały być smaczne.
Debilu,polędwiczki z jagnięciny w sosie miętowym ja przyrządziłem [jagnięta mam z własnej hodowli],a kto inny napisał o twoim dziadowskim żarciu, ' megulon",bo też ma rację,jak to wygląda? Ohyda :| ,jak żarcie dla świń,moje zwierzęta w lepszych naczyniach jedzą,zlituj się i zamieszczaj zdjęć tego rodzaju i nie czepiaj się moich polędwiczek ,sprawdź najpierw po numerach kto pisze ,co nie potrafisz? "Analfabeto'? :D :P
Zastosowana autokorekta
~duch extazy napisał(a): ... jest słowem obrażliwym idę jutro do prokuratury ,a za kilka dni poznam ciebie i obejrzymy twoje gospodarstwo,miłej niedzieli.zobaczymy po numerach,nie potrafie policja to sprawdzi,
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):zawsze może przeprosić podpisując się z imienia i nazwiska,~duch extazy napisał(a): ... jest słowem obrażliwym idę jutro do prokuratury ,a za kilka dni poznam ciebie i obejrzymy twoje gospodarstwo,miłej niedzieli.zobaczymy po numerach,nie potrafie policja to sprawdzi,
Kogo obraził?? :)
Ducha extazy??!! :D :D
Zastosowana autokorekta
~duch extazy napisał(a):~ napisał(a):... jest słowem obrażliwym idę jutro do prokuratury ,a za kilka dni poznam ciebie i obejrzymy twoje gospodarstwo,miłej niedzieli.zobaczymy po numerach,nie potrafie policja to sprawdzi,~duch extazy napisał(a): to nie jest megulon tylko bigos jest wyrażnie napisane analfabeto.a jak tam polędwiczki zrobione z mięsa mielonego z pietronki,musiały być smaczne.
Debilu,polędwiczki z jagnięciny w sosie miętowym ja przyrządziłem [jagnięta mam z własnej hodowli],a kto inny napisał o twoim dziadowskim żarciu, ' megulon",bo też ma rację,jak to wygląda? Ohyda :| ,jak żarcie dla świń,moje zwierzęta w lepszych naczyniach jedzą,zlituj się i zamieszczaj zdjęć tego rodzaju i nie czepiaj się moich polędwiczek ,sprawdź najpierw po numerach kto pisze ,co nie potrafisz? "Analfabeto'? :D :P
Zastosowana autokorekta
~duch extazy napisał(a):~ napisał(a):... jest słowem obrażliwym idę jutro do prokuratury ,a za kilka dni poznam ciebie i obejrzymy twoje gospodarstwo,miłej niedzieli.zobaczymy po numerach,nie potrafie policja to sprawdzi,~duch extazy napisał(a): to nie jest megulon tylko bigos jest wyrażnie napisane analfabeto.a jak tam polędwiczki zrobione z mięsa mielonego z pietronki,musiały być smaczne.
Zastosowana autokorekta