Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zdrowe i dobre jedzenie

~ niezalogowany
21 września 2014r. o 15:18
~ napisał(a): zawsze może przeprosić podpisując się z imienia i nazwiska,

Czy można obrazić anonima? :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~duch extazy niezalogowany
21 września 2014r. o 15:45
polędwiczki gotowe ?? ha ha, ... jest obrażliwe ,analfabeta i pocałuj mnie w d niestety nie,dla tego poznam w tyg to twoje gospodarstwo i ciebie ,nie mogę się doczekać zobaczymy cz mówisz prawdę ?? z lepszych garów świnie karmisz zobaczymy ??

Zastosowana autokorekta

~duch extazy niezalogowany
21 września 2014r. o 15:50
~duch extazy napisał(a): polędwiczki gotowe ?? ha ha, ... jest obrażliwe ,analfabeta i pocałuj mnie w d niestety nie,dla tego poznam w tyg to twoje gospodarstwo i ciebie ,nie mogę się doczekać zobaczymy cz mówisz prawdę ?? z lepszych garów świnie karmisz zobaczymy ??
a gdzie jest napisane że morde obije ?? troszkę cię fantazja nerwowa ponosi :P

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
21 września 2014r. o 16:27
z fajnego miłego tematu zrobił się gnój,bo jakiś tam anonim co się nawet podpisać nie potrafi ,gnoił i obrażał ducha i wyśmiewał jego potrawy i zdjęcia,a teraz siedzi schowany ze strachu,skąd takie chamy się biorą ?? zazdrość ?? głupota ?? zna ktoś odpowiedż ?? tj przerażające jakim trzeba być płytko usadowionym ignorantem bez jakiegokolwiek wykształcenia,lub głęboko wierzącego katolika, tacy to najgorsi są.
~ niezalogowany
21 września 2014r. o 19:35
Wykształcenie i wiara niema tu nic do tego.Wystarczy popatrzeć na obrady na ul wiejskiej w (Stolycy) ;)
~ niezalogowany
21 września 2014r. o 20:04
~duch extazy napisał(a): ,bo ja właśnie jestem w trakcie przyrządzania polędwiczek jagnięcych w miętowym sosie
polędwiczki jagnięce (nie dostępne w Bolcu)zastąpione makaronem spaghetti z pietronki,sos miętowy(bardzo drogi i pracochłonny w wykonaniu trzeba świeżą mięte nie do zdobycia)zastąpione ketchupem z pietronki i ot obiad dla hrabiostwa makaron z ketchupem smacznego.pokazałbym ci mój obiad bigos ale na pewno hrabiostwo w tv widziało .

świeża mięta rośnie jak chwast w co drugim ogródku :)
~ niezalogowany
21 września 2014r. o 20:10
Ale wesoło przed spaniem.więcej programów jak przyrządzić. ;(
~iza niezalogowany
21 września 2014r. o 20:53
Czy zdajecie sobie sprawe z tego ,że awantura zaczęła się od ...kiełbasy :D :D :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza