~baq napisał(a): Typowo polityczna zagrywka.. Zrobili "dni seniora" aby później mieli glosy na wyborach... A gdzie jakas impreza dla mlodych ? Tylko później widać "zaproszenia" do boleslawca w gazetach typu Newsweek bo mlodzi stad uciekają.. Bo sie nic nie dzieje! Dlaczego nie zrobia nic Np. W amfiteatrze na rajskiej jeśli nie chcą oglądać nas mlodych "bandziorów i zbirów" bo za takich ogol mlodych jest uważany.. Niech ktoś w końcu pomyśli o mlodych ! Zrobić dzien młodzieży przy takim świecie i niech będzie cos dla hiphopowcow popowcow metali itd.. Moze w końcu cos konkretnego zamiast wywalać kase na swieto nudy zróbcie huczna impreze...
~m` napisał(a): Jeżeli chodzi o imprezy w naszym mieście to z roku na rok jest coraz gorzej, a tegoroczne dni Bolesławca to szkoda gadać.Trzeba się wybrać do Zgorzelca lub Bogatyni gdzie szykują się fajne imprezy. tylko Bolesławiec nie potrafi, bo po co :P
skorn napisał(a): Nikogo twoje poparcie nie obchodzi. Uciekaj.
TOjsienka napisał(a): Ja tam nie mogę doczekać sie tylko Dżemu na agatowym a piwka napić sie mogę i przy bałkańskiej nucie.
Zastosowana autokorekta
skorn napisał(a): Nikogo twoje poparcie nie obchodzi. Uciekaj.
Zastosowana autokorekta
~wow napisał(a): Zastanawiam się nad pracą moderatorów na tym portalu. Tak "szczegółowo" wychwytują, zaznaczając na zielono, kto próbował użyć brzydkich słów...a nie widzą nic niestosownego w przypisie Skorna.