~zibi napisał(a): gosciu ;3 etaty;-- przestan jatrzyc jak Ci z pewnej parti i idz do lekarza albo do kosciola.Widzę że masz coś do ukrycia ??
eryk napisał(a): A ile zarabia prezes i wice prezes i członek itd.mógłby ktoś napisać liste płac zarządu ?? to chyba nie jest tajemnica ??
jegomosc napisał(a):Jeżeli mówisz prawdę i udowodnisz to konkretnymi argumentami to skoszę trawe na boisku za darmo.ale trudno mi w to uwierzyć coś takiego jak praca społeczna nie istnieje.eryk napisał(a): A ile zarabia prezes i wice prezes i członek itd.mógłby ktoś napisać liste płac zarządu ?? to chyba nie jest tajemnica ??
Nie zarabiają nic, jest to praca społeczna - za do dużo dokładają. Też chcesz coś dołożyć?
~prawda napisał(a):jegomosc napisał(a):Jeżeli mówisz prawdę i udowodnisz to konkretnymi argumentami to skoszę trawe na boisku za darmo.ale trudno mi w to uwierzyć coś takiego jak praca społeczna nie istnieje.eryk napisał(a): A ile zarabia prezes i wice prezes i członek itd.mógłby ktoś napisać liste płac zarządu ?? to chyba nie jest tajemnica ??
Nie zarabiają nic, jest to praca społeczna - za do dużo dokładają. Też chcesz coś dołożyć?
jegomosc napisał(a):nie oszukam udowodnisz i dzwonie do ciebie.~prawda napisał(a):jegomosc napisał(a):Jeżeli mówisz prawdę i udowodnisz to konkretnymi argumentami to skoszę trawe na boisku za darmo.ale trudno mi w to uwierzyć coś takiego jak praca społeczna nie istnieje.eryk napisał(a): A ile zarabia prezes i wice prezes i członek itd.mógłby ktoś napisać liste płac zarządu ?? to chyba nie jest tajemnica ??
Podpisz się nazwiskiem, będzie wiadomo kto ma kosić:)