Myślę, że jak większość aplikacji na androida, tak i tę można zainstalować z Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.mobilet.app
Wystarczyło poszukać ;)
A szczegóły są na http://www.mobilet.pl/
Dzięki za taką usługę inne miasta nie pobierają opłat na przykład( Żory) przejazdy są darmowe a nam taką wygodę zrobili że opłata telefonem wyjdzie drożej .
~rrr napisał(a): Dzięki za taką usługę inne miasta nie pobierają opłat na przykład( Żory) przejazdy są darmowe a nam taką wygodę zrobili że opłata telefonem wyjdzie drożej .
Przejazdy MPK powinny być bezpłatne.I tak jezdza puste.
Do egerszege: z tym, że bilet z aplikacji jest droższy od normalnego to tak bardzo nie przesadzaj. Szkoda by było, gdyby Tobie podobni malkontenci storpedowali fajną rzecz.
Ja się cieszę, że Bolesławiec jest w gronie miast oswojonych z nowinkami technicznymi. Aplikacja bardzo pożyteczna dla np. turystów - korzystałem z niej w Warszawie - jest OK.
Cytat ze strony mobiletu: "Aplikacja moBILET działa w trybie offline. Uruchomienie i korzystanie z większości funkcji (np. zmiana ustawień, wybieranie pozycji z list, czy okazanie biletu do kontroli) nie wymaga połączenia z Internetem, a nawet z siecią GSM.
Do połączenia z Internetem dochodzi tylko i wyłącznie w momencie zakupu biletu, aktualizacji taryfy i sprawdzaniu stanu konta. Wiąże się to jednak z przesłaniem bardzo małej ilości danych.
Jeżeli nie posiadasz darmowego dostępu do Internetu w ramach abonamentu, zapytaj swojego operatora o najtańszy pakiet danych."
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.