~ napisał(a): A kiedy wyremontują chodnik na ul.Chrobrego , przed siedzibą Prokuratury? Chodnik jest w fatalnym stanie , korzystając z niego można nogi sobie połamać ;( Remont chodnika jest uzasadniony , bo korzystają niego między innymi ludzie idący na dworzec PKP, i powracający z podróży :>Mnie sie koleczka od walizki polamaly.
~Ha napisał(a): "kanalizacja gazowa i kanalizacja wodociągowa" - żyję już trochę czasu na tym świecie, mam wykształcenie wyższe techniczne ale o takich cudach techniki jeszcze nie słyszałem. Pan v-ce starosta pewnie się o takich uczył na studiach u Sowietów. I jeszcze jedno: Tak jak obiecał, że remont zostanie ukończony w kwietniu, tak został on ukończony w lipcu. Ten człowiek sam się ośmiesza swoimi wypowiedziami.Dokładnie -co on tam robi? emeryturę wojskową ma i jeszcze mu mało; tak jak on się wypowiada przed redaktorem to każdy potrafi prostak
~oj tam oj napisał(a): Wydawało by się normalnym że drogowcy naprawiają jezdnia. Natomiast dziwne jet takie poruszenie polityków miejskich ,czyżby zbliżały się wybory.