~majętny Stef napisał(a): "Tak niska stopa bezrobocia w powiecie bolesławieckim jest niewątpliwie zasługą............
Jaka niska stopa bezrobocia ??? Tylko wśród moich bliskich , znajomych i nawet z osiedla.... bardzo młodych ludzi /większość po studiach/ wyjechało w świat !!!! Reszta bez komentarza :/
~mops napisał(a): urzedy pracy nalezy zlikwidowac jak ktos chce to prace znajdzie a jak ktos nie chce to kradnie i dostaje bloczki na zupe z mopsuCzyli uważasz że każda osoba zarejestrowana to bezdomny i z nałogiem ??, jeżeli wypisujesz takie bzdury to obrażasz również mnie i powiem ci krótko na 100 % człowiek z ulicy nie idzie do urzędu pracy po nic. Zlikwidować można takich jak ty co pieprzą że osoby bezrobotne to złodzieje i bezdomni którzy latają do mopsu po kasę ;)
rafi napisał(a):~mops napisał(a): urzedy pracy nalezy zlikwidowac jak ktos chce to prace znajdzie a jak ktos nie chce to kradnie i dostaje bloczki na zupe z mopsuCzyli uważasz że każda osoba zarejestrowana to bezdomny i z nałogiem ??, jeżeli wypisujesz takie bzdury to obrażasz również mnie i powiem ci krótko na 100 % człowiek z ulicy nie idzie do urzędu pracy po nic. Zlikwidować można takich jak ty co pieprzą że osoby bezrobotne to złodzieje i bezdomni którzy latają do mopsu po kasę ;)
rafi napisał(a):rafi szukasz pracy ?? bo jeżeli tak to się ze mną skontaktuj~mops napisał(a): urzedy pracy nalezy zlikwidowac jak ktos chce to prace znajdzie a jak ktos nie chce to kradnie i dostaje bloczki na zupe z mopsuCzyli uważasz że każda osoba zarejestrowana to bezdomny i z nałogiem ??, jeżeli wypisujesz takie bzdury to obrażasz również mnie i powiem ci krótko na 100 % człowiek z ulicy nie idzie do urzędu pracy po nic. Zlikwidować można takich jak ty co pieprzą że osoby bezrobotne to złodzieje i bezdomni którzy latają do mopsu po kasę ;)