~majętny Stef napisał(a): Nie liczcie na makdonaldy i kejefsi. Oni mają określone wymogi - we wioskach poniżej 50 tysięcy mieszkańców się nie lokują.
A teraz zbudujcie sobie drugą galerię obok, bo bogato je we wiosce.
Jak ktoś zauważył - nie ma już miejsca na parking, nie ma tam miejsca na dostawę towaru do sklepów.
Miasto samo zaniżyło cenę nieruchomości stawiając obok galerię.
Właśnie w miejscu Mieszko idealnie nadawałby się Polomarket, ale zrobiono go w galerii aby ją trochę zagęścić klientami.
Mieszko ma już cenę ziemi w centrum miasta plus koszta rozbiórki.
~ napisał(a): A ja bym zrobił łącznik i powiększył BCC. Coś na podobieństwie Piastów w Legnicy.
hemi napisał(a):Parking dla aut powiadasz ?? a może jeszcze frytki do tego ?? po co ci w parku parking poziomowy ??. Raczej łączyć z byle galerią Center nie ma sensu i tak by trza było cały park przekopać i przy tym drzewa wycinać które są pod ochroną. Dla mnie to może być konkurencja ale w Bolesławcu miało być z 5 galerii handlowych :D teraz jeszcze to ;)~ napisał(a): A ja bym zrobił łącznik i powiększył BCC. Coś na podobieństwie Piastów w Legnicy.
Wiem,ze ludzie mają fantazję ,ale az tak ? :P
Zrobić łacznik z minigalerią ? Pewnie kosmiczne koszty przebudowy i adaptacji obecnej galerki !!
Ale pomarzyć można :)
Albo pójdźmy po bandzie :P Zrobić wjazd ,w środku wyburzyc ,odpowiednio przebudowac i zrobić 3 poziomowy parking dla aut :D
A na serio: jakby ktos z tego chciał zrobić jakąś galerke to widział bym z chęcią Empik - muza,prasa,ksiązki,bilety na koncerty,gadżety, i inne to co jest w Empiku ,bardzo szeroki
asortyment i wszystko było by na miejscu :)