Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szpecące reklamy w Nowogrodźcu
2987
#Nightmare nieaktywny
30 lipca 2014r. o 6:27
Niech będzie, autor znalazł temat na newsa ale...
Jeżeli ma to jakoś wyglądać, proponuję zapisać się na kurs fotografii. Kadry to jedna masakra - wszystko leci w prawo. Nie było czasu na poprawne kadrowanie? Nowogrodziec nie leży w Ukrainie, zdjęć nie trzeba tam robić w biegu pod ostrzałem :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bolecnauta niezalogowany
30 lipca 2014r. o 8:20
Te reklamy widać jak wjeżdża się od strony Bolesławca, dlatego ni wszyscy je widzą, bo niektórzy wjeżdżają do Nowogrodźca od strony Gierałtowa.

Zróbcie zdjęcia niektórych budynków w Nowogrodźcu fatalny stan.

Popatrzcie jeszcze na szyldy niektórych sklepów w Nowogrodźcu, dawna komuna?
~anonimowy niezalogowany
30 lipca 2014r. o 8:59
mieszkam tu 42 l i jestem dumny że właśnie tu mieszkam,nie przeszkadzają mi te niechlujne banery (szt 5),a ile takich jest w Bolcu 20 cz 50 co ?? śmieszny temat ale na poziomie, poziomu portalu Bolec info.jakiż to strasznie ważny news banery szpecą miasto oj oj ojojoj,dodają uroku bo gdyby wszystko było idealne to nie mieli byście o czym pisać.
41
#jegomosc nieaktywny
30 lipca 2014r. o 9:08
~majętny Stef napisał(a): Bolec z grupą redaktorów to geniusze. Brzydka reklama zniechęca do kupna usługi lub towaru?
Oczywiście do kupna usługi zniechęca jej cena lub jakość usługi lub towaru a nie brzydka reklama.

Chyba sobie żarty robisz - z takim myśleniem długo być w biznesie nie wytrzymał. Komunikacja jest bardzo ważna - co komunikuje taki brzydki, stary, zniszczony baner? Ano tyle, że firma jest w kiepskiej kondycji, że toleruje brud, bylejakość i niską jakość. Chcesz tam robić zakupy albo korzystać z usług takich firm?

Dlaczego duże koncerny przywiązują OLBRZYMIĄ wagę do tego jak wyglądają? Myślisz, że nie ma to ekonomicznego uzasadnienia?

www.djdowynajecia.pl
2438
#rafi nieaktywny
30 lipca 2014r. o 9:30
Niby stare i powinny być usuwane, ale to chyba właściciel odpowiadający za bandery i wynajem reklamy powinien samo to usunąć. Druga rzecz szyldy sklepowe to chyba się wam pomyliło nie sądzę,aby miasto miało coś do sklepikarzy i ich reklam budynek nie jest zabytkowy więc miasto nie ma prawa tykać tego co tam jest to właściciel ma samo sobie czyścić taki szyld i sobie reklamować sklep ;)

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~bam niezalogowany
30 lipca 2014r. o 10:02
Co za dno...
hahahah
Chyba za banery reklamujące dany sklep odpowiada właśnie ten sklep ?!
Jeśli ja bym miał na oknie u siebie reklamę jakiejś firmy i byłaby ona oberwana, brzydka, to nie jest to wina gminy i władz, że jest oberwana i brzydka, tylko moja, bo nie chce mi się o nią zadbać albo wymienić!
41
#jegomosc nieaktywny
30 lipca 2014r. o 10:06
~bam napisał(a): Co za dno...
hahahah
Jeśli ja bym miał na oknie u siebie reklamę jakiejś firmy i byłaby ona oberwana, brzydka, to nie jest to wina gminy i władz, że jest oberwana i brzydka, tylko moja, bo nie chce mi się o nią zadbać albo wymienić!

Ale zdaniem gminy jest dbanie o to, żeby w gminie było ładnie, był porządek i było bezpiecznie. Chodnik przed twoim domem też jest niby twoją sprawą, ale dostaniesz mandat jeśli będzie nieodśnieżony. Słyszałeś o tzw. "ochronie krajobrazu"?

Tu nie chodzi o winę (bo oczywiście banery są własnością firm i to one za nie odpowiadają) tylko o poczucie odpowiedzialności za to, jak wygląda miasto. O jego estetykę. Zobacz sobie dla porównania jak wyglądają małe miasteczka w wielu innych krajach - tam, gdzie dba się o porządek.

www.djdowynajecia.pl
~bam niezalogowany
30 lipca 2014r. o 10:17
jegomosc napisał(a):
~bam napisał(a): Co za dno...
hahahah

Ale zdaniem gminy jest dbanie o to, żeby w gminie było ładnie, był porządek i było bezpiecznie. Chodnik przed twoim domem też jest niby twoją sprawą, ale dostaniesz mandat jeśli będzie nieodśnieżony. Słyszałeś o tzw. "ochronie krajobrazu"?

Tu nie chodzi o winę (bo oczywiście banery są własnością firm i to one za nie odpowiadają) tylko o poczucie odpowiedzialności za to, jak wygląda miasto. O jego estetykę. Zobacz sobie dla porównania jak wyglądają małe miasteczka w wielu innych krajach - tam, gdzie dba się o porządek.

A widziałeś inne RZETELNE portale i jak tam wyglądają artykuły, zdjęcia, czy wywiady ?
To jest Polska, a nie Niemcy.
Zdjęcie ostatnie przedstawia sklep. Na nim napis "Delikatesy", a nad napisem reklama Żywiec. Za tą reklamę odpowiada ten sklep, a nie władze lokalne. Porównanie z chodnkiem wogóle nieadekwatne.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo