~~Zgniły Jastrzębiec napisał(a): każdy jest lepszy od Romana - co to w ogóle za argument!
~~Woskowożółty Bieluń napisał(a):~~Zgniły Jastrzębiec napisał(a): każdy jest lepszy od Romana - co to w ogóle za argument!
Teraz wszyscy mądrzy . Trzeba było dawno temu być lepszym .
~~Zgniły Jastrzębiec napisał(a):~~Woskowożółty Bieluń napisał(a):~~Zgniły Jastrzębiec napisał(a): każdy jest lepszy od Romana - co to w ogóle za argument!
nie jestem z bolca wybraliście to macie ale ćwok od Palikota to syfilis . roman to dżuma wybierajcie
PanM napisał(a):~~Zgniły Jastrzębiec napisał(a):~~Woskowożółty Bieluń napisał(a):~~Zgniły Jastrzębiec napisał(a): każdy jest lepszy od Romana - co to w ogóle za argument!
nie jestem z bolca wybraliście to macie ale ćwok od Palikota to syfilis . roman to dżuma wybierajcie
Niech osoba rozszerzy myśl . ćwoka i syfilityka .
chodzi o wybór jedna i druga choroba jest niedobra. a nawet uważam ze roman jest lepszy od następcy Palikota. LEWAK to zawsze zły wybór. Zawsze
PanM napisał(a):~~Zgniły Jastrzębiec napisał(a):~~Woskowożółty Bieluń napisał(a):~~Zgniły Jastrzębiec napisał(a): każdy jest lepszy od Romana - co to w ogóle za argument!
Niech osoba rozszerzy myśl . ćwoka i syfilityka .